Merhaba arkadaşlar. Hayatımda ilk kez bir montaj yaptım ve kanalıma attım. Sizce nasıl olmuş? Ve gelişmek için neler yapabilirim? (Elimde tek bu oyun videosu vardı. Ama yakın bir zamanda yeni oyunlarla geleceğim!)
Sizce nasıl olmuş ?
Cevaplar
Biraz daha çalışman lazım. İlk denemen se bence güzel olmuş.Merhaba arkadaşlar. Hayatımda ilk kez bir montaj yaptım ve kanalıma attım. Sizce nasıl olmuş? Ve gelişmek için neler yapabilirim? (Elimde tek bu oyun videosu vardı. Ama yakın bir zamanda yeni oyunlarla geleceğim!)
Müzik daha heyecanlı olabilir :) Ek olarak, rekabetçi vuruşlarını da koyabilirsin.
Aynen katılıyorum. İlk yaptığımda dedim ki; Ben bu işi biliyorum. Ama 100. ü izleyişimden sonra çok yavan geldi .DFair The Ban dedi: ↑Müzik daha heyecanlı olabilir :) Ek olarak, rekabetçi vuruşlarını da koyabilirsin.
Sıradan vuruşlarda koyulmuş edite
Güzel olmuş.
Zulayı bilmiyorum vuruşlar hakkında yorumum yok.
Zulayı bilmiyorum vuruşlar hakkında yorumum yok.
İlk için gayet iyi.
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Açıkta gezen hedefsin. Ama diğerleri daha fena açıkta geziyor sanki android cihazla oyuna girmişler
İlk için gayet iyi.
Klasik zula ben oynadığım zamanlarda süperlig e çıkma turnuvalarında son 16 ya kalmıştı klanımAçıkta gezen hedefsin. Ama diğerleri daha fena açıkta geziyor sanki android cihazla oyuna girmişler
knk zula yapma cs yap bari.
güzel ama
güzel ama