1 hafta öncesine kadar türk telekomdaydım ve kayıtlı bir borcum vardı çıkmadan. Turk net siz karışmadan biz size intarnetinizi bağlayacağız dedi ve bağlandı. Türk telekomda bi kayıtlı borcum kalmıştı ama onu ödeyemedim. Online işlemlere girince turk telekomda böyle bir aboneliğiniz bulunmamaktır diyor. Bir şey olur mu ? Borç Faiz vs yer mi Yardımcı olursanız sevinirim.
Turk Telekomdan Turknet'e
Cevaplar
En iyisi bayilere git.Let_Me_Kiss_You dedi: ↑1 hafta öncesine kadar türk telekomdaydım ve kayıtlı bir borcum vardı çıkmadan. Turk net siz karışmadan biz size intarnetinizi bağlayacağız dedi ve bağlandı. Türk telekomda bi kayıtlı borcum kalmıştı ama onu ödeyemedim. Online işlemlere girince turk telekomda böyle bir aboneliğiniz bulunmamaktır diyor. Bir şey olur mu ? Borç Faiz vs yer mi Yardımcı olursanız sevinirim.
Orada öde.
Kalan borcun varsa müşteri hizmetlerine bağlanarak öğrenebilirsin. Eğer taahhütün bitmeden türk telekomdan ayrılıp türknete geçtiysen, yine müşteri hizmetlerinden cayma bedelinin yansıtıldığı faturanın mail olarak gönderilmesini isteyebilirsin. Bu faturayı da türknet online işlemlere yükleyerek 3 parçaya bölünmüş şekilde faturalarından düşülmesini sağlarsın. 1 ay bedava internet kodu kullandıysan faturanın kesildiği ilk ay ödeme yapacağınızı sonrasındaki ayın bedava olacağını da belirtmek isterim.
müşteri hizmetleri de kayıtlı telefon numarası tckn vs istiyor yeniden aboneliğiniz bulunmamaktatır vs diyor... (taahhüt bitmişti)Kalan borcun varsa müşteri hizmetlerine bağlanarak öğrenebilirsin. Eğer taahhütün bitmeden türk telekomdan ayrılıp türknete geçtiysen, yine müşteri hizmetlerinden cayma bedelinin yansıtıldığı faturanın mail olarak gönderilmesini isteyebilirsin. Bu faturayı da türknet online işlemlere yükleyerek 3 parçaya bölünmüş şekilde faturalarından düşülmesini sağlarsın. 1 ay bedava internet kodu kullandıysan faturanın kesildiği ilk ay ödeme yapacağınızı sonrasındaki ayın bedava olacağını da belirtmek isterim.