İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

1,5 Terabyte Tek Diskte

Berkin Bozdoğan23.01.20092 cevap2.260 görüntüleme
2005'den beri4.926 mesaj
#1
Seagate'in diskleri arasında şu sıralarda en yüksek depolama alanına sahip olan sürücüsü test merkezimizde. Ürünün ayrıntıları videmuzda.

Seagate tarafından sunulan ve şu an için firmanın piyasada bulunan en yüksek depolama alanına sahip dahili sabit diski 7200.11 serisindeki 1,5 terabyte'lık modeline yakından bakıyoruz. Şu sıralarda yeni duyurulan 7200.12 sersine oranla plaka başına daha az depolama alanı sunan bu seri, şu an için piyasada en rahat bulacağınız ürün ailesini oluşturuyor. Barracuda 7200.11 serisinden 1,5 TB'lık bu diske videomuzda yakından bakıyoruz.

İzleyinSeagate Barracuda 7200.11
Sabit disk

Bağlantı arabirimi: SATA II
Önbellek:
32 MB
Plaka sayısı: 4
Kafa sayısı: 8
Bağlantılar: SATA veriyolu ve SATA güç kablosu
Ortalama aktarım hızı: 105 MB/s okuma, 85 MB/s yazma
Üretici: Seagate
Fiyat: 165 dolar + KDV

SDN - http://shiftdelete.net
Cevaplar
2006'den beri55 mesaj
#2
Firmware skandalı yüzünden ortalık çalkalanıyor. Hatta yayınlanan güncel frimware disklerin direk uçmasına sebep oluyordu birkaç saat sonra kaldırdılar ve hala bu disk için (ST31500341AS) bir firmware yayınlanmadı. HDD i her açtığınızda piyango çekilişi gibi yani açılmayabilirde. Ben bu diski 2-3 aydır kullanıyorum şimdilik bir sorun çıkarmadı ama firma hatasını zorla da olsa kabul ettikten sonra hala bir çözüm üretebilmiş değil. Alacaklara bir hatırlatma olsun.
2009'den beri3.580 mesaj
#3
bana 1 tb yeter

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.