İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

Adını Sen Koy

Ordo ab chaO04.08.200910 cevap1.717 görüntüleme
2009'den beri3.511 mesaj
#1
Apple'ın Tablet PC söylentileri bitmek bilmiyor. Çeşitli kaynaklardan gelen haberler bu ürünün Kasım ayında piyasada olacağını belirtiyor.

Apple'ın yeni bir Tablet PC çıkaracağı dedikodular son dönemde iyice hızlandı. Firma tarafından şimdiye kadar bu konu hakkında hiçbir yorum gelmese de bu cihazın Kasım ayında piyasada olacağı iddiaları giderek artmaya başladı. Yayılan bazı haberlere göre adını açıklamak istemeyen bir analist Apple'ın yeni Tablet PC'sini gördüğünü ve altı hafta içinde tasarımının tamamlanacağını belirtti.
Bu tip haberlere pek fazla inanmamak gerekese de birçok insanın Kasım ayına kadar neler olacağını merak ediyor. Yeni ürünün adının ne olacağı konusunda da birçok spekülasyon yapılıyor. İnternet'te dolaşan bazı resimlerde yeni tablet PC'nin iri bir iPod Touch'a benzediği görülüyor. Bu tasarıma fazla güvenemesek de eğer böyle bir cihaz üzerinde çalışılıyorsa üç aşağı beş yukarı buna benzer bir şey ortaya çıkabilir. Apple'ın bugüne kadarki ürünlerinin isimlerini (iPod, iPhone, MacBook vb.) düşünürsek sizce bu yeni ürünün adı ne olabilir?
:: Kendinizi Apple tasarım ekibinin bünyesinde biriymiş gibi düşünün. Siz olsanız yeni tablet PC'nin adını ne koyardınız?
Yazan: Emre Demiray
SDN - http://shiftdelete.net
Cevaplar
2009'den beri27 mesaj
#2
tablet yeterince güzel bir isim değil mi zaten :)
2007'den beri64 bin mesaj
#3
Başlığı görünce Müslüm Gürses'in şarkısı geldi aklıma. :D
2009'den beri8.421 mesaj
#4
AliA dedi: ↑
Başlığı görünce Müslüm Gürses'in şarkısı geldi aklıma. :D
Başlık Eksik Evet :)
Bende Öyle Sandım . Herhalde Biri klibini filan Paylaşmış Sandım :)
2009'den beri980 mesaj
#5
bence Diamond olsun
2008'den beri2.336 mesaj
#6
Appletablet , Tabletmac , iTablet :D vs. vs.
2009'den beri118 mesaj
#7
Valla ben de Müslüm babanın adını sen koy şarksı ve klibi falan sandım yaa :D
2008'den beri220 mesaj
#8
itouch (aytaç gibi :))
2007'den beri741 mesaj
#9
iTab yeter de artar bile!!!
2009'den beri1.464 mesaj
#10
iTablet olabilir
2008'den beri1.448 mesaj
#11
Ahmet olsun :D

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.