İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Mobil Dünya
  4. Telefon Önerileri
Telefon Önerileri

Alınabilirmi bu telefon acaba ?

SnopyzZ19.05.20135 cevap1.056 görüntüleme
#1
Merhaba Sayın SDN forumu,üyeleri ve okurları.

Biraz klasik bir giriş yaptım ama olsun ilk konu açışım da caf caf lı olsun dedim :).Şimdi ben malun 8. sınıf öğrencisiyim okullar bitti biticek bir aydan bile az süre kaldı.Malum okul bitiyor benim de Telefonum eskidi artık.Markası samsung monte.İdaire ediyor alo malo filan.Ama hiçbir desteği oyun mültimedyası yok yani ölü gibi telefon.3310 dan farkı dokunmatik olması.Şimdi aklımda 4 seçenek var.Birincisi nokia 603 beni çok cazip etti gerek özellikler gerek ekranı gerek kamerası gerek tasarımıyla.tek üzen yanı symbian sizce beni sıkarmı?.İkinci seçenek yeni çıkmış olan avea ıntouch2.Buda beni çok etkiledi hoş tasarımı var kamera güzel ekran gayet iyi.Acaba beni sıkarmı ?.Üçüncü seçenek LG Optimis L5.Bunuda tasarımı iyi yalnıız diğerlerine göre daha bir ezik cücük kalıyor yanlarında özellikle ekran olarak.603 ün 1000 nit parlaklığıyla ppi'yla intouch 2 nin 233 ppi olmasıyla bunu 144 ppi olması hatta 603'ün ıps ve clearblack olması onu acayip eziyor neyse.Dördüncü seçenek ise HaTiCe Dizayır ce :laugh:.Bunun da albeni leri var tabiki beataudiosu sense'si tasarımı filan gayet iyi .Ben bu dördünün arasında kaldım özellikle intouch2 ile 603.Şunu söylüyüm :D ben uygulamaları severim özellikle temalar arkaplan koymak ve oyunlar.

Eveeet şimdi sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.Yorum yapan herkese teşekür ediyorum.:flowers:
Cevaplar
#2
ın touch2 gibi duruyor bütçen ne kadar
#3
Lumia 620 ye baksan bi? :)
#4
Kardeş telefon alacaksan ya ios olaak yada androidsun çünkü hayat onlarda var devir artık uygulama devri baska platformlerda uygulama oyun desteği yok piyasada kaliteli sistemi yerine oturmuş iki yazılım var telefon seçerken önce yazılımına bakacannondan sonra modellere bakacaksın ben nokiadan apple geçtim iyki geçmişim yazılımdan sonra güncelleme desteğine bak eğer beğendiğin telefon güncelleme almayacaksa hiç alma çünkü devri kapanmıştır eskivtelefonlara güncelleme vermiyorlar yeniler satılsın diye benim diyeceklerim bu kadar telefon önerim olamayacak ama seçim yaparken faydalı olacağını düşünüyorum
#5
@SnopyzZ ​Bütçe ver delikanlı
SnopyzZ Konuyu açan
#6
Yorumlar için teşekkürler bütçe olarak 450 ila 500-550 arası bişey.620yi baktım ilk başalrda ama wp'li tel. istemiyor çok dikkatimi çekmedi elime alıp incelemişliğim var .

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.