İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

Bilgisayar Üzerinden Bas Konuş

Erdem Yener21.02.20095 cevap3.067 görüntüleme
2008'den beri390 mesaj
#1
Bilgisayarınız üzerinden arkadaşlarınızla telsizlerdeki gibi bas konuş bir sisteme sahip olarak iletişim kurabilmeyi ister misiniz?

Arkadaşlarınızla tek bir tuşa basarak konuşabileceğiniz yani kısaca bas konuş sistemli bir yazılım olan Loudtalks ile telsiz keyfini ücretsiz olarak bilgisayarınıza taşıyabilirsiniz. Program kurulum aşamasından sonra sizden kullanıcı adı ve parola istiyor. Bu işlemi tamamladıktan sonra karşınıza anlık mesajlaşma servislerinde olduğu gibi bir pencere geliyor.
Cep Telefonunuzda Kullanın

Loudtalks'da arkadaşlarınızın kullanıcı adı veya kayıtlı e-posta adresini yazarak onları listenize ekleyebilirsiniz. Bu andan sonra yapmanız gereken tek şey arkadaşınızın ismini listeden seçerek F7 tuşu ile onunla irtibata geçmek. Bu tuşa bastığınız sürece sesinizi duyurabileceğiniz Loudtalks birden fazla kişiyle aynı anda sohbet imkanı da tanıyor. Programı ayrıca Windows Mobile işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda da çalıştırabilir ve böylece telsiz deneyimini tam anlamıyla yaşayabilirsiniz.

İndirin

:: Yazılımı indirmek için tıklayın. (1,3 MB)

::
Telsiz yerine bu yazılımı kullanır mısınız?

Bilgi için: Metalink
Yazan: M. Erdem Yener
SDN - http://shiftdelete.net
Cevaplar
2007'den beri17 bin mesaj
#2
hmm windows mobile altında çalıması iyi. bi ara deneyeyim bakalım nasıl bir şeymiş...
2006'den beri6.948 mesaj
#3
localhosttan çalıştırma imkanımız var mı bunu :)
2008'den beri1.546 mesaj
#4
Mesene :) varken gereksiz. Ama telefonumda deneyebilirim ;)
2008'den beri15 bin mesaj
#5
Bluetooth üzerinden mi çalışıyo tam olarak anlayamadım :( ?
2008'den beri4.262 mesaj
#6
internet üzerinden çalışıyor, yeni el bilgisayarlarının hemen hepsinde Wi-Fi var zaten, birçok yerde de wireless yayını var, beleş telefon konuşması hatta baskonuştan daha iyi çünkü yer önemli değil, başka şehir yad a başka ülkde farketmeyecek.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.