İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. Genel Haberler
Genel Haberler

Böyle hırsız görülmedi

amesfa10.01.20082 cevap1.385 görüntüleme
2007'den beri9.865 mesaj
#1
Böyle hırsız görülmedi

İstanbul'da satıcının dalgınlığından istifade eden hırsız, 100 YTL'lik telefonu çalayım derken 427 metrekarelik arsasının tapusunu ve ikametgah belgesini dükkanda unuttu.

Komik hırsızlık olayı önceki gün İstanbul Yıldırım mahallesinde meydana geldi. Evli ve iki çocuk babası R. Ç. (39), telefon almak üzere telefon satan bir dükkana girdi. Satıcıya bir telefon almak istediğini belirten R. Ç., tezgahta beğendiği cihazı denemek istedi.. R. Ç., telefonu incelerken bir de sigara yaktı. Ancak satıcı Kenan B., "Lütfen burada sigara içmeyiniz" uyarısında bulundu.

İKAMETGAHTAN BULUNDU

Bunun üzerine R. Ç., "Sigarayı dışarıda içebilir miyim?" dedikten sonra, incelemek için yanına aldığı telefonla dışarı çıktı ve kayıplara karıştı. Ancak şaşkın hırsız, 16 bin YTL'lik 427 metrekare arsasının tapusunu ve ikametgah belgesini tezgahın üzerinde unuttu. Adresi belirlenen R.Ç.'nin, eve uğrayıp kıyafetlerini değiştirdikten sonra kaçtığı anlaşıldı. Polis, şaşkın hırsızın peşinde.

kaynak
Cevaplar
2006'den beri8.774 mesaj
#2
Ohh iyi olmuş.
2007'den beri5.336 mesaj
#3
:D :D komik hakikaten satıcı tapuyu geri vermese olmaz mı müstahak böylesine...

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.