İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. Genel Haberler
Genel Haberler

Böyle kaçış görülmedi

burock21.07.20083 cevap991 görüntüleme
2008'den beri791 mesaj
#1


Cinayetten yatan mahkum, bacadan kaçmak için 20 kilo verdi. Peki kaçabildi mi?

ABD, Teksas eyaletindeki County kasabasında hırsızlık ve cinayetten mahkûm olan 26 yaşındaki Darryl Layne Norris'in müthiş kaçış planını konuşuyor. Önceki gün hapishanenin 30 santim genişliğindeki bacasından kaçan Norris (26), planını gerçekleştirmek için 85 kilodan 65 kiloya kadar düştü. 1.85 santimetre boyundaki Norris'in 17 Nisan'da tutuklandığı açıklandı. Mahkûmun firarı kaçışın ertesi günü sayımda anlaşıldı. Hemen alarma geçen County kasabası polisleri Houston kenti polisinden de yardım istedi.

HİÇ ŞÜPHELENMEDİK

County şerifi Randy Smith, "Şu an her yerde olabilir. Silahlı ve tehlikeli" dedi. Norris'in hapishane arkadaşları ise şöyle konuştu: "İlk günden beri kaçmayı düşünüyordu. Nasıl yapacağı konusunda fikrimiz yoktu. Kilo vermesinden de şüphelenmedik. Hepimizi şaşırttı."

Kaynak
Cevaplar
2007'den beri2.751 mesaj
#2
Bu mahkum çok film izlemiş belli
2006'den beri2.313 mesaj
#3
fazla prison break izlemis :)
2007'den beri221 mesaj
#4
Tekrardan yakalayabilirlerse kilo almış haliyle bacadan içeri sokarlar onu :D

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.