İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

Computex 2009 Sona Erdi

Ordo ab chaO07.06.20093 cevap1.220 görüntüleme
2009'den beri3.511 mesaj
#1
Tayvan'da düzenlenen ve 2 Haziran'da başlayan Computex 2009 fuarı dün sona erdi. Peki, fuara ilgi ne ölçüde oldu?

Computex Taipei 2009 elektronik fuarı 5 günlük bir maratonun ardından dün kapılarını kapadı. Bu beş gün boyunca donanım sektörünün devleri yeni ürünlerini bizlere sundular. Fuarda özellikle dizüstü bilgisayar alanında bir çok yeni ürün tanıtımı yapıl Fuarın en dikkat çeken olayları ise; AMD'nin DirectX 11 göstersi, NVIDIA'nın Tegra platformuna sahip cihazlar, Google Android işletim sistemini kullanan ürünler ve Intel'in yeni yongaları oldu.

Computex 2009
'a katılımın tahminen 100000 kişi olduğu söyleniyor. Henüz yetkililer tam bir sayı vermese de katılımın geçen seneki 106517'lik seviyeden biraz daha az olduğu tahmin ediliyor. Computex 2009'da tam olarak 4498 adet stand kiralandığı belirtildi. Katılımdaki bu ufak düşüşün sebebi olarak ise domuz gribi korkusu ve ekonomik kriz olduğu söyleniyor.

::
Computex 2009'un yıldızı sizce neydi?

Yazan
: Emre Demiray
SDN - http://shiftdelete.net
Cevaplar
2009'den beri5.774 mesaj
#2
Birbirinden güzel gerçekte görsem aşık olabileceğim kızları:thumbup:
2008'den beri6.977 mesaj
#3
Biz de görseydik bir ara bunları... (Kızlar değil Fuarı diyorum :) )
2009'den beri5.774 mesaj
#4
Fuarı ne yapacan kardeş kızlar ordaki project nataldan milyonlarca kat güzel.

Ciddi konuşmak gerekirse AMD/ATI Direct x 11 ve Microsoft Project Natal en iyileriydi bence.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.