Tekrar açıldı Doctus :)
Doctus.org Hacklendi !
Cevaplar
şimdi denedim girmeyi.uyarı var :)


Tüm yedekleri de silinmiş, reklam ile ilgisi yok.
Ne hackmiş böyle ya bir haftadır giremedik siteye
Fena hacklemişler :D
İss ilk zamanlar çok iyi bir diteydi asgard vardı sonra ne olduysa büyük dağılma oldu dahada toparlanamadılar.
hala gidik...
Ekibe bende mi katılsam, hareketlilik getirme yüzdem %50'dir. Ama fena kötü olmuş.
Vb4 güncelleme yapıyorlardı son gördüğümde...
doctus.org hep takip etmişimdir.özellikle güvenlik konusundaki paylaşımlarından.ama bu iyi olmamış.bunu yapanlar vicdanı rahat nasıl uyuyor? merak ediyorum.
Bari ekrana döneceği vs. bir mesaj yazsalar.
Sistemimiz artık açılmıştır. Hayırlı olsun :)
Geçmiş olsun.
site yöneticisi ne demiş bir yazısında
hacklendikten sonra resmen kusmuşÇünkü siz televole tarzı haberleri seviyorsunuz. SDN şok şok bilmemne sorununu çözüyoruz yazdığında kendinizden geçiyorsunuz. Bildirgeç Doctusdan gördüğü haberleri yanlış yunluş yayınlayınca daha bir hoşunuza gidiyor.
Çünkü siz gerçek anlamda düzgün bir forum kültürüne alışamadınız..
Daha önce bir takım "hacker" bozuntularıyla yazışmalarımda dediğim gibi, Doctus'un hacklenmesi sadece Doctus'un ne kadar haklı olduğunu gösterir. Zamanında CastleCops gibi dünya devi güvenlik forumları hacklendi hatta başa çıkamayarak sitelerini kapatmak zorunda kaldılar. Şükür ki bizimle uğraştıklarını sanan hacker bozmaları o yetenekte değiller. Güvenlik sitelerinin, hele ki herkese açık güvenlik forumlarının, hacklenemez, son derece güvenlidir vesaire gibi iddiaları yoktur.
Sağda solda ne yazılıp çiziliyor bilmiyorum Doctus'un hacklenmesi konusunda ama, şu bir gerçek ki, hackleyen kekolar büyük ağbilerinin mevzubahis açıkla alakalı işleri bitince attıkları kemikleri toplayan lamer bozuntularıdır, konuşanlar ise onu dahi beceremedikleri için küçük dünyalarındaki masturbasyon bağımlılığı çenelerine sirayet etmiş zavallılardan başkaları değildir. Ha bu kekolara atılan kemiklere kadar benim çoktan bunu görüp önlem almam gerekiyordu, bu durumda asıl dıngıl da ben oluyorum orası da başka bir gerçek.
Trajikomik olmuş :/
emeğe saygısızlık. madem o kadar bilginiz var insalara faydalı olun, ilminizle amel edin. günaha girmeyin.
yine yok bu doctus site yarım beyaz vbulten bişey diyor gitti onca aradığım program isimleri :/

