Bu siteden sağ taraftaki hesabım bölümünde olan iki seçeneği iptal ediyorum, ancak kaydet tarzı bir buton yok, iptal edip direk sayfayı kapatıyorum ve bir sonraki sayfa açışımda yada 2-3 gün sonra siteye baktığımda ayarları açık olarak görüyorum.
Bilgisi olan var mı?
Bilgisi olan var mı?