İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. Genel Haberler
Genel Haberler

Hedef saatte 500 km!

muratteas08.12.20103 cevap1.164 görüntüleme
2009'den beri9.574 mesaj
#1
Geliştirdiği yolcu treni hız rekoru kıran Çin, bu kez 500 km/saati deneyecek.

İlişkili fotoğrafları göster

PEKİN - Üç gün önce yüksek hızlı tren deneme sürüşlerinde 486.1 km/s hızla dünya rekoru kıran Çin, bu kez 500 km/saat hızı deneyecek.
Çin, CRH380A modeli hızlı trenlerini hizmete soktu. Çin'in kuzeyindeki Zaocuangile güneyindeki Bingbu şehri arasındaki testlerde saatte 486.1 kilometre hıza ulaşan trenler, saatte 380 kilometre hızla hizmet verecek. 16 vagonla yaklaşık 1004 yolcu taşıyacak olan trende, engelli vatandaşlar için koltuklar, VIP salonu, LCD televizyon gibi özellikler var.
Çinli yetkillierin verdiği bilgiye göre, CRH treni first class iç hatlar uçuşundan daha konforlu bir seyahat sunuyor. Çin Devlet Demiryolları Başkan Yardımcısı Zhang Shuguang, "CHR trenleri, 2011 yılının Mart ayında Pekin ile Shanghai arasında 500 kilometre hıza ulaşmak için denemede bulunacak." dedi.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25158292/
Cevaplar
2008'den beri47 bin mesaj
#2
Geçerler hatta diyorum..:D
2009'den beri2.243 mesaj
#3
486 yapan 500 de yapar.
Kalbimizdesin..2009'den beri10 bin mesaj
#4
Helal olsun adamlara be.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.