İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. Genel Haberler
Genel Haberler

'Herkes çıplaktı!'

yaseta01.10.201012 cevap2.061 görüntüleme
2006'den beri2.841 mesaj
#1
SAVARONA'YA GİREN ASTSUBAY ANLATTI
Savarona yatına yapılan fuhuş ve insan ticareti operasyonunun detayları da ortaya çıkmaya başladı. Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan helikopterli baskında Savarona'ya ilk ayak basan bir astsubay, orada gördüklerini ve yaşadıklarını anlattı. Adını açıklamak istemeyen astsubay, şunları söyledi:
"Yata çıktıktan sonra kazan dairesi dahil tüm odaları didik didik aramaya başladık. Her suitin kapısında iş adamlarına ait korumalar bekliyordu. Önce onlara kendimizi tanıttık ve gözaltına aldık. Sonra ise odalara tek tek girmeye başladık. Her odada insanlar uyuyordu. Öğle saatleri olmasına rağmen hemen hemen tüm odalardaki kadın ve erkekler çıplak vaziyette uyuyordu. Odaların birçoğu darmadağın vaziyetteydi ve her odada onlarca prezervatif vardı. Kimisi kullanılmış kimisi ise henüz açılmamış onlarca prezervatifin yanı sıra, erkeklerde yüklü miktarlarda desteler halinde paralar bulduk ve sayarak teslim ettik. Bu sırada yat çalışanları ise deyim yerindeyse kuş sütünün eksik olduğu devasa bir kahvaltı sofrası hazırlamış ve uyuyanların gelmesini bekliyorlardı. Her odada kadınlara ait onlarca gecelik ve benzeri kıyafetler vardı. Biz büyük bir titizlikle suç teşkil edebilecek materyalleri topladık. Bu sırada kazan dairesinin de aralarında olduğu onlarca yerde uyuşturucu veya silah olabileceği ihtimali üzerine eldivenli özel giysili ekiplerle arama yaptık, ancak her ikisine de rastlamadık. Şantaj yapılabilme ihtimaline karşı CD, DVD ve benzeri materyalleri toplayıp bilgisayarlar ve elektronik cihazları inceledik. Gizli kamera olmadığını gördük."

10 SAAT SORGULANDILAR
Antalya İl Jandarma Komutanlığı'nın Savarona yatına yönelik insan ticareti ve fuhuş operasyonu kapsamında kurtarılan Rus ve Ukrayna uyruklu 9 mağdur kadından 8'i, 10 saat süren sorgularının ardından sınır dışı edilmek üzere Antalya Emniyeti Yabancılar Şube Müdürlüğü Pansiyonu'na teslim edildi.
İfade için beklediği sırada Astsubay Songül K.'nin kolunu ısıran kimliği açıklanmayan kadın ise Cumhuriyet Savcısı Yusuf Hakkı Doğan'ın talimatıyla gözaltına alındı. Doktor kontrolünden geçirilen kadın İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

milliyet
Cevaplar
freewill
2008'den beri7.637 mesaj
#2
şu iş adamlarınında adlarını verselerdi ya :D
2008'den beri18 bin mesaj
#3
Buradaki görüntüleri bir video paylaşım sitesinde paylaşıp bir siteyi daha kapatırlar
2006'den beri2.607 mesaj
#4
başlık biraz ilginç olmuş
fuhuş operasyonu yapılmış ne bekleniyordu ki
tabi çıplak olacaklar giyinik mi seviştirecekler insanları
2007'den beri2.041 mesaj
#5
Kapanmasını istediğiniz bir site varsa oraya yükleyin :D
2009'den beri648 mesaj
#6
Rezalet Atamizin yadigarini bile devlet olarak koruyamiyoruz....
2008'den beri4.234 mesaj
#7
mdkbet dedi: ↑
başlık biraz ilginç olmuş
fuhuş operasyonu yapılmış ne bekleniyordu ki
tabi çıplak olacaklar giyinik mi seviştirecekler insanları
:lol: :dil: :lol:
yaseta Konuyu açan
2006'den beri2.841 mesaj
#8
mdkbet dedi: ↑
başlık biraz ilginç olmuş
fuhuş operasyonu yapılmış ne bekleniyordu ki
tabi çıplak olacaklar giyinik mi seviştirecekler insanları
ne koysaydık baslıgı onu da soyle tam olsun
2008'den beri7.300 mesaj
#9
vallahi yazık
2008'den beri13 bin mesaj
#10
insanlar yıllardır bitaraflarını yırttı müze olsun diye
adamlar gitti kerhane yaptı
2006'den beri2.607 mesaj
#11
yaseta dedi: ↑
ne koysaydık baslıgı onu da soyle tam olsun
savaronada fuhuş rezaleti daha uygun bi başlık
tam oldumu ?
2007'den beri551 mesaj
#12
"Savarona yatı 28 Mart 1931'de denize indiğinde dünyanın en büyük yatı olan, günümüzde de en büyükler arasında bulunan Türkiye Cumhuriyeti'nin Ertuğrul yatı'ndan sonraki Cumhurbaşkanlığı yatı. Yatın sahibi Türkiye devletidir. Savarona şu anda Türk işadamı Kahraman Sadıkoğlu'na kiralanmıştır."

wikipedi
"Bu sayfa son olarak 09:28, 5 Eylül 2010 tarihinde güncellenmiştir."

:D
2008'den beri47 bin mesaj
#13
eray045 dedi: ↑
insanlar yıllardır bitaraflarını yırttı müze olsun diye
adamlar gitti kerhane yaptı
Malesef....

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.