İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Akıllı Telefonlar
  4. HTC
HTC

HTC One 4.3 Güncellemesi!

gocmenturk20.09.20136 cevap3.429 görüntüleme
#1
Merhaba sevgili SDN okurları;

Geçen zaman içerisinde biz HTC ONE kullanıcıları için müjdelenen 4.3 güncellemesi ay sonlarına gelmemize ramen bir türlü yayınlanmadı. Artık merak ettiğim ise 4.3 güncellemesi mi? önce gelicek, yoksa kamera güncellemesi mi? önce gelicek. Kesin tarih vermeleri lazım artık. Bu durumla ilgili ciddi kaynaklardan bilgisi olan arkadaşlar cevap verirlerse çok sevinirim. Son olarak güncelleme geldiğinden 4.2 olarak fabrikaya formatı yapıp güncellesek dahamı iyi olur. Yoksa direk 4.3'e güncelleyip kullanmaya devam etsik mi iyi olur.

İyi forumlar , iyi paylaşımlar.
Cevaplar
#2
kamerasında sıkıntı var 4.3 e geçtikten sonra mor pembe ve mavi tonları çok fazla oluyormuş fotoğraf ve video çekiminde :) ultrapixel i öve öve bitiremediler ama daha düzgün bir güncelleme veremiyorlar zaten bu güncelleme işinde en iyis Sony ve Apple bir kez gönderiyor tam gönderiyor
Misafir
#3
Aynen ya. HTC ONE Kameralarda sıkıntı çok büyük. Gece çekimlerinde siyah olan hava mavi veya mora kaçıyor. Ayrıca şu ana ekran muhabbetini de kullanıcıya bırakmaları lazım. Kimse ana ekranda Face veya başka birşeyin güncellemelerini görmek istemiyor. Kaldırsan bile hepsini bu sefer yardım ipucu videoları geliyor. saçma sapan bir arayüz zaten. İşallah 4.3 de bunları dikkate alırlar.
gocmenturk Konuyu açan
#4

HTC One için Android 4.3 Güncellemesinin Dağıtımına Resmen Başlandı!

HTC One için eylül ayı içerisinde beklenen güncellemenin dağıtımına nihayet resmen başlandı. Amerika’da başlayan güncelleme eş zamanlı olarak HTC’nin anavatanı Tayvan’da da başladı. 512MB boyutunda olan güncelleme kullanıcı arayüzünü doğrudan ilgilendiren yenilikler getirmese de, altyapıda önemli yenilikler içeriyor.
Android 4.2.2 ile Sense kullanıcı arayüzüne eklenen yüzdeli batarya simgesi yeni bir şekil alırken, video ve düşük ışık koşullarında fotoğraf çekimlerinde renk kontrastında gelişmeler dikkat çekiyor. Hatırlanacağı üzere bazı One kullanıcıları kamera tarafındaki olumsuzluğu birçok forum sitesinde gündeme getirmiş ve HTC’de gelişmeyi doğrulayarak en kısa süre içerisinde güncelleme ile düzeltileceğini bildirmişti.
Android 4.3′te asıl dikkat çeken yenilikler ise daha ileri seviye güvenlik önlemleri, OpenGL ES 3.0 ile yeni bir grafik seviyesi ve düşük enerjili Bluetooth Smart desteği oldu.


Android 4.3 güncellemesinin birkaç hafta içerisinde dünya geneline yayılması bekleniyor.



KAYNAK
#5
Güncelleme geldi sandım bende. Başlık sıkıntılı...
Misafir
#6
Güncelleme başlamış zaten. Türkiye için daha yayınlanmamış. Arkadaş açık ve net belirtmiş.
Misafir
#7
HTC One için 4.3 yayımlandı ama HTC One X için daha gözükmüyor. Neden?

Buna ek olarak cihazı fabrika ayarlarına dönderip mi yükleme yapalım yoksa üstüne mi yapalım? Hangisi daha iyi olur?

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.