İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. SDN Konu Dışı
  4. Konu Dışı
Konu Dışı

İş bulma duası

ertgrlygmr11.09.20095 cevap14.972 görüntüleme
#1
Arkadaşlar baslık biraz tuhaf gelebilir ama ben dahil iş konusunda sıkıntıyı yasayan birçok insan var cevremizde.Gecen gün nette boyle bir duaya rastladım.Kendisine fayda ettiğini söyleyenler var.Umarım birilerine faydası dokunur.ALLAH'ın kelamı her şekilde fayda dokundurur ondan şüphe yok tabi ama niyetimizinde gerçekleşmesine vesile olur inşaallah.

YUSUF SURESİ 54-55-56 ayetler

Ve kâlel meliku’tûnî bihî estahlishu li nefsî, fe lemmâ kellemehu kâle innekel yevme ledeynâ mekînun emîn(emînun). Kâlec’alnî alâ hazâinil ard(ardı), innî hafîzun alîm(alîmun). Ve kezâlike mekkennâ li yûsufe fîl ard(ardı), yetebevveu minhâ haysu yeşâ’(yeşâu), nusîbu bi rahmetinâ men neşâu ve lâ nudîu ecrel muhsinîn(muhsinîne).

Meali

Kral, “Onu bana getirin, onu özel olarak yanıma alayım”, dedi. Onunla konuşunca dedi ki: “Şüphesiz bugün sen yanımızda yüksek makam sahibi ve güvenilir bir kişisin.”. Yûsuf, “Beni ülkenin hazinelerine bakmakla görevlendir. Çünkü ben iyi koruyucu ve bilgili bir kişiyim” dedi. Böylece Yûsuf’a, dilediği yerde oturmak üzere ülkede imkân ve iktidar verdik. Biz rahmetimizi istediğimize veririz ve iyi davrananların mükâfatını zayi etmeyiz.

Ayetler ve meal kaynağı : Diyanet İşleri Başkanlığı.
Cevaplar
#2
Aynı kaderi paylaşıyoruz... :)
#3
Bende varım :) umarım faydasını görürüz paylaşım içn teşekkürler
#4
Bende okudum.. Allah bir iş daha versin amin :)
#5
Mülakat öncesi iyi oldu bu teşekkürler
#6
Mülakat ne işi için özgün87 :)

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.