İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Spor
  4. Futbol
Futbol

"John Carew'e" hapis cezası şoku!

_eyüp28.10.20220 cevap829 görüntüleme
#1


Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Norveçli golcü John Carew hakkında hapis cezası çıktığı öğrenildi.
Bir süredir devam eden ve Oslo Bölge Mahkemesi'nde karara bağlanan olayda Carew'in 2 yıl hapis ve 45 bin euro para cezası aldığı ortaya çıktı. Vergi kaçırdığı ve devlet otoritelerini dolandırdığı suçlamalarıyla gündeme gelen John Carew, ilk olarak 4 ay önce mahkemeye çıktı. Bugüne kadar gerekli işlemleri yaparak cezadan kurtulabilecek olan Carew'in sorumluluğunu yerine getirmediği için ceza aldığı belirtildi.

Cezaya itiraz hakkını kullanacak olan Carew'in avukatının kendisini yanlış yönlendirdiğini ifade ederek hukuk mücadelesine giriştiği ifade edildi.

John Carew 2004'te geldiği Beşiktaş'tan 2005'te 7.5 milyon euroya ayrılarak siyah beyazlılara rekor gelir elde ettirmişti.

Siz John Carew hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.