İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Donanım
  4. Donanım Sorunları ve Çözümler
Donanım Sorunları ve Çözümler

Kapanma sorunu

bmwm3gtr0913.05.20160 cevap636 görüntüleme
#1
Selamlar herkese,
Yüksek grafikli yada orta grafikli oyunlarda bilgisayar kafayı yiyip kapanıyor
Oyunun içinde ekran kartı çalışıyor fakat oyunların yükleme ekranlarında zorlayacak birşey olmadığı için ekran kartı çok hafif çalışıyor,yükleme ekranı bitip oyuna geçtiğinde ekran kartı yine kendini zorlayıp çalışmaya başlıyor ve o sırada monitörden görüntü gidiyor, klavye mouse işlevsiz hale geliyor fakat kasa yine çalışmaya devam ediyor. Bilgisayara reset atıyorum fakat yine görüntü gelmiyor klavye mouse çalışmıyor.
Çok ısındığını düşünüyorum çünkü bilgisayar boştayken ekran kartı 50-60 derecede çalışıyor oyunda ise 75-85 dereceye çıkıyor. İşlemcide aynı şekilde oyundayken 75 dereceye kadar çıkıyor. Kasada aldığım zaman yanında verilen fan var,işlemci kendi stock fanıyla çalışıyor ekran kartıda aynı şekilde kendi fanlarıyla çalışıyor. Ekran Kartı Fan hızı %20 de çalışıyor (boştayken)
sistemim :
Sapphire Radeon R9 290
İntel i5 4670k
Gigabyte Z97 D3H
Ripjaws 2x4 RAM
600w Psu
Win 7 64 bit
Lütfen bilgisi olan birileri yardım edebilir mi?
Şimdiden teşekkürler..

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.