İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. Genel Haberler
Genel Haberler

Köpük partisinde facia

WaterBoy23.07.20080 cevap1.022 görüntüleme
2007'den beri2.751 mesaj
#1
Antalya'daki bir otelde verilen köpük partisi faciayla sonuçlandı. Köpük sıkma makinesinin elektrik kaçırması sonucu akıma kapılan 2'si turist 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Ölen turistlerin İsrailli 2 kardeş olduğu öğrenildi.

Kundu'daki beş yıldızlı bir otelde meydana gelen olayda, düzenlenen köpük partisi sırasında, köpük sıkma makinesinde elektrik kaçağı meydana geldi. Bu sırada akıma kapılan ve kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 yabancı uyruklu turist ile animasyon görevlisi Fikret Şakacı (20) öldü. Olayda cihaz sorumlusu Tuncay Duran (31) ile Kazakistan uyruklu Lanin Gorgi (21) ağır yaralandı.

Yaralılar Anadolu Hastanesi'nde tedavi altına alındılar. Olayda hayatını kaybedenlerin cenazeleri ise Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
ÖLEN TURİSTLER KARDEŞ ÇIKTI
Antalya Adli Tıp Kurumuna getirilen cesetlerden turistlerin İsrail uyruklu Nır Hakim (18) ve Shay Hakim (14) kardeşlere ait olduğu belirlendi. Kazada hayatını kaybeden 3 kişinin kesin ölüm nedenlerinin ortaya çıkması için Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılacak.

YARALILAR TABURCU EDİLDİ
Köpük partisi sırasında meydana gelen kazada yaralanan iki kişi taburcu edildi. Kazada yaralananların getirildiği Anadolu Hastanesi'nin Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Terkan Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, elektrik çarpması vakasından gelen üç yaralının, solunum ve dolaşım fonksiyonlarının durduğunu, yaklaşık yarım saat hayata döndürmek için çalıştıklarını, ancak başarılı olamadıklarını bildirdi. Bu kişilerin üzerinde yanık izine rastlanmadığını ifade eden Demir, ölüm nedenlerinin kalp ve solunum yetmezliği olduğunu söyledi. Demir, yaralılar arasında bulunan, köpük aletini kullanan operatör Tuncay Duran ile Lanin Gorgi'nin sağlık durumlarının iyi olduğunu ve taburcu edildiklerini belirtti. Öte yandan, köpük makinesi kullanan ve kazada yaralanarak taburcu olan Tuncay Duran'ın jandarmadaki sorgusuna devam edildiği öğrenildi.

KAZADA ÖLEN İSRAİLLİ TURİSTLERİN OTOPSİSİ TAMAMLANDI
Antalya'daki bir otelde köpük partisi sırasında meydana gelen kazada ölen iki İsrailli turistin otopsisi öğleden sonra tamamlandı.

İsrail uyruklu Nır Hakim (18) ve Shay Hakim (14) kardeşlere otopsi yapıldı. Antalya Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi sırasında yaşamlarını kaybeden çocukların annesi Alexsandra ve babası Nisan Hakim'in de bilgisine başvuruldu. Son derece üzgün oldukları görülen anne ve babayı, tur şirketi görevlileri sakinleştirdi. Otopsi sonucundaki ilk incelemede, her iki kardeşin de akıma maruz kalma nedeniyle solunum yetersizliği sonucu öldükleri belirlendi. İsrailli gençlerin cenazelerinin yarın sabah ülkelerine gönderileceği öğrenildi.

Öte yandan olayda ölen animatör Fikret Şakacı'nın otopsisi, yakınlarına ulaşılamaması nedeniyle yarına ertelendi.

Gazeteport

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.