S
Daha önce bir sürü olaya şahit oldum. Bazen polisler hakikaten suçlu ilen bazılarında da bir o kadar haklı oluyorlar. Video'dan ses gelmedi ama gördüğüm kadarı ile polis suçlu gibi. Tek bir çocuk var. Suçlu ise al karakola işlem yap. Liseli çocuk dev cüsseli iki polis tarafından dövülüyor resmen. Hani kalabalık bir grup olsa girişmiş olsa amenna. Neyse <:)
O yaşanan olayın son evresinde gerçekleşen bi durum Ercan , ayrıca kot pantolonundan anlaşıldığı üzere o çocuk öğrenci değil ; öğrencileri kavga ettirtmek isteyen bir serseri . Yanlış anlaşılmasın lütfen !.
konuyu doğru olarak görmemize yardımcı olan @
Silence 'a teşekkürü borç bilirim. Ne yazık ki bazı liseler eğitim için değil serserileri kısa süreli hapsetmek için kullanılıyor. kardeşimin gittiği lisedede durum aynıydı. Öğretmenler can korkusundan sorun çıkaranları dışarı bile çıkartamıyormuş.
Ben teşekkür ederim nezaketiniz için :)
Cevaplar
P
Kalbimizdesin..2009'den beri10 bin mesaj
Anladım da Pınar dövdükleri serseri bile olsa ufak biri. Al karakola ne diye dövüyorsun ki <:)
S
Anladım da Pınar dövdükleri serseri bile olsa ufak biri. Al karakola ne diye dövüyorsun ki <:)
Ya ufaksa ufak ne diye ortalık karıştırıyo . Az bile ona yapılan !
S
Polis iyi yapmış. Bizim gençler güzellikten anlamıyor.
C
Bizim polis komşumuz vardı çocuk büro amirliğinde çalışıyor, zavallı bir gün kafayı sıyıracak çocuklar yüzünden.
M
2008'den beri22 bin mesaj
Anladım da Pınar dövdükleri serseri bile olsa ufak biri. Al karakola ne diye dövüyorsun ki <:)
Ercan o ufak dediğin malaklar nasıl emanetlerle geziyor haberin var mı:)
B
polisde duygusuz bir robot değil sonuçta oda insan. herkesin bir sabrı var değilmi?
Eh nerde O eski polisler cek köşeye ver coşkuyu ver yalan haber yüzünden 6 yıldır posta gazetesi okumoyurm artık atv yide aradancıakrtayım yalan haber verenlere sinir oluyorum...Poliste biryere kadar sabır eder Çünkü oda bir insan :D
B
Geçen günde bizim okulun önünde oldu çok benzer bir olay :)
"Bir adet üniformasız bir çocuk(17-18 Yaşlarında) işte okuldan bir kızı mı ne bekliyormuş. Sonra bizim okulun etrafında dolanan bir sivil polis var(okul arasında Ali Dayı). Okulun etrafında dolanma demiş. Yasak çünkü, sonra güvenlikte demiş git diye, ama çocuk diretmiş. Sonra birde görevde olan polise iyi bir saydırmış, sonra bizim güvenlik alıyor eline jopu yen mi yemen mi ? Ohh ne kadar güzel olmuş dedim. Bu tiplere müstahak yapılanlar, ama haksız dövende yok mu ? Var, ama onlara da yapacak bir şey yok. Kurunun yanında yaşta yanıyor :)"
Saygılar...
I
lisede azıtmış tipler vardır onlar her gün cop yese (nerden yediği de önemli değil) polise gıkımı çıkarmam. mahluklar tam bir azıtmış tip. ona sataş, buna dayılan, dersi takma, kıza baktın, yok sen baktın, kavga gürültü patırtı, az bile yapmışlar polis abilerimiz. sonuna kadar arkasındayım. geberseler umrumda değil diyeceğim ağır olacak sanki. demiyim hadi.
P
Kalbimizdesin..2009'den beri10 bin mesaj
Ercan o ufak dediğin malaklar nasıl emanetlerle geziyor haberin var mı:)
Farkındayım Hocam. Fakat Polis vatandaşın güvenliğini sağlamakla yükümlü devlet memurdur. Vatandaşı darp etme memuru değil. Ben Öğretmen olsam 40 tane ergen öğrencinin baskılarına boyun eğip 3-4 tanesini pataklasam "ben de insanım sabrım bu kadar" desem bana "evet haklısın hocam eline sağlık" derler mi?
Kanun adamı suçluyu yakalar ve yargıya teslim eder. ELinde emanet mi var? Ondan almanın bir yolunu bulursun, ha seni öldürmeye yeltenir yasal haklarını kullanırsın. Beline silahı hava atmak için vermiyorlar.
Toparlayacak olursak polislerin şiddet göstermesine karşıyım. Zaten bu yüzden polislere öcü gibi bakan bir millet olduk çıktık.
S
İyi o zaman polis darp edemesin . Ne üydüğü belirsiz hayvanlar polislere saldırsın . Ortalık karıştırsın istediklerini ağzını burnunu kırsın ( akşam duydum 4 öğretmende dayak yiyenler arasında ) , e nihayetinde adalete ne hacet herkes istediğini yapar canım nolucak ! . Hoop hemşerim polissen polisliğini bil bana yan baktın dağıtırım yüzünü gözünü l*n !
Aman efendim amaann ... :) Çevir kazı yanmasınnn :) O işi bi geçiceksin .
Bazıları herşeyin kendilerince doğru olduğunu düşünüp olayları o şekilde değerlendiriyo . sabah saat 7 den akşam saat 17 e kadar adamlar orda neler çekmiş bilip bilmeden salla . Bol keseden atmak ne kolay ! Poliste insan etten kemikten android değiller ya hayret bişey !
S
2008'den beri47 bin mesaj
O polisleri görevden almalı.!
P
Kalbimizdesin..2009'den beri10 bin mesaj
Ben polis düşmanıyım söylemedim di mi pardon <:)
S
P
Kalbimizdesin..2009'den beri10 bin mesaj
Bak ne dedim az önce
"Kanun adamı suçluyu yakalar ve yargıya teslim eder.
ELinde emanet mi var? Ondan almanın bir yolunu bulursun, ha seni öldürmeye yeltenir yasal haklarını kullanırsın. Beline silahı hava atmak için vermiyorlar. "
Anlatabildim mi?
S
Bana bişey anlatmak zorunda değilsin Ercan bende sana değilim .
Boşu boşuna zaman harcamayalım . İyi forumlar !!!!
7
Bence her lise çevresinde bir ekip aracı devriye atacak yada içeride bir sivil polis memuru olacak ve kendini deşifre etmeyecek o zaman sorunlar en azından bir nebze azalır.
S
Bence her lise çevresinde bir ekip aracı devriye atacak yada içeride bir sivil polis memuru olacak ve kendini deşifre etmeyecek o zaman sorunlar en azından bir nebze azalır.
Gezse ne olacak taşkınlık çıkaranlara kınamamı verecek :)
7
Gezse ne olacak taşkınlık çıkaranlara kınamamı verecek :)
Hayır istihbaratı sağlayacak, keza ki uyuşturucu yaşı günümüzde orta öğretimlere kadar düşmüşken, temin ettikleri kişileri takip etmek ve sonunda baskınlar yapmak, taşkınlık çıkartan gençleri belirlemek bir süre sonra emniyete çekip ifade almak gibi bu örnekler çoğaltabilir.
bazısıda dayağı hakediyor
polis son dakikada hata yapmış, o kadar dövdükten sonra o çocuğu karakola götürüp ailesine haber verecekti ve annesiyle babasının birlikte gelmesini isteyecekti, aile geldiğinde o çocuğa attığı dayağın 5 katını çocuğun ailesine atacaktı, siz nasıl evlat yetiştiriyorsunuz diye.
bu konuda ciddiyim arkadaşlar, bu şekilde davranan çocukların ailelerine ceza verilmelidir, çocukdaki piskopatlığın kaynağı ailedir. (bence)
S
2008'den beri47 bin mesaj
Bu polisler halen görevdeler ne acı :)
Polis iyi yapmış !
M
2008'den beri21 bin mesaj
liseli vurun vurun :D
silence farklı bir gözden anlatmış
B
Polisin işi gücü yok abuk sabuk nedenlerden kavga eden liselilerle uğraşsın. Sonra bir de kaçsınlar polis yine uğraşsın. Tabiki öyle dövmesine gerek yok. Ancak orada tam olarak ne geçti bilinmez. Polis gidip direkt dövmeye başlamamıştır.
Cevabını yaz
Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.