İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Kültür / Sanat
  4. Sinema / Film
Sinema / Film

Londra'da Panik!

Şinigami (死神)29.08.20120 cevap1.246 görüntüleme
#1
Korku Kapanı 31 Ağustos'ta vizyonda...



Londra'nın tam ortasına nedeni belli olmayan bir kaza sonucu devasa bir kargo uçağı düşerse ne olur? Ülkemizde 31 Ağustos'ta vizyona girecek olan Korku Kapanı (Storage 24), kaza sonrasında yaşanan ilginç ve korku dolu olayları yüksek bir gerilim öyküsüyle birleştiriyor.

Johannes Roberts'in yönettiği filmde bir alanda kapana kısılıp kalan bir arkadaş gurubu rollerinde genç oyuncular Noel Clarke, Colin O'Donoghue ve Antonia Campbell-Hughes'u izliyoruz. Kahramanlarımız kapana kısıldıkları şehirde esrarengiz yaratıklarla baş etmek zorundadırlar.

Düşük bütçeli bilim-kurgu Korku Kapanı kimileri tarafından son dönem İngiliz korku sinemasının önemli bir örneği olarak gösterilirken, kimi eleştirmenler de filmi vasat bulduklarını belirtiyorlar. Fakat filmin yaratık tasarımlarının ve görsel efektlerinin bütçesinin çok çok üstünde olduğunu ekleyelim.
Kaynak

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.