İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. Genel Haberler
Genel Haberler

Mavi Bilgisayar Batmış ?

kaberdey29.06.20092 cevap3.636 görüntüleme Kilitli
2008'den beri4.262 mesaj
#1
Ankara’nın teknoloji mağazalarından Mavi Bilgisayar bu sabah itibariyle kapanmıl durunmda. Haftasonu Kocaeli ve Denizli mağalarını kapatan firma şu anda Ankara’daki mağazalarının da kepenklerini indirmiş durumda.
Alacaklı firmalar sabah itibarıyle iletişime geçmeye çalışıyor ancak mağazaların önünde beklemek dışında birşey yapamıyorlar. Depoların ve mağazaların boşaltıldığı söylentileri ortalarda dolanıyor.
Bir süredir malum kriz yüzünden zor duruma düşen firmalar zor günler geçirirken Mavi bilgisayarın bu şekilde batması açıkcası ücüzü bir olay. Umarız zincirleme bir tepki yaratıp piyasayı daha zor bir duruma sokmaz. !

kaynak :

Sitede mavibilgisayar çalışanları yorumları da mevcut
Cevaplar
2005'den beri19 bin mesaj
#3
burdan devam edelim lütfen

Bu konu kilitli

Kilitli konulara yeni cevap yazılamaz.