İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

Mobee'den Yepyeni Bir Tablet

Ordo ab chaO29.05.20114 cevap1.639 görüntüleme
#1
Mobee'den Yepyeni Bir Tablet


Mobee, Android tabanlı tablet modelleriyle gelmeye devam ediyor. Nett Tablet serisinin 7 inçlik yeni üyesi T1200 test merkezimizi ziyaret etti. Bakalım yeni model neler yapabiliyor.
Cevaplar
freewill
#2
cihazla ilgili değil ama umarım sitenin bu tarz cihazlarda mobil sayfasının ne kadar berbat göründüğünü anlamışsınızdır umarım :) Bir ara dh nin çalışmalarını incelerseniz sevinirim :)

Gelelim ürüne bence sim desteği olmayan bir tablet tablet değildir. 7" bir ekran da o çözünürlük vasat sayılabilecek bir durum zaten bu yüzden uygulamalarda sorun yaşıyorsunuz :) ayrıca rom boyutu ne kadar bilgi verilmemiş şahsen böyle bir cihazı alıp 200 mb uygulama için alan ayrılmışsa tamamen çöp olmuş demektir :) kısacası en fazla 450 tl edebilecek bir cihaz :)
#3
freewill dedi: ↑
Gelelim ürüne bence sim desteği olmayan bir tablet tablet değildir.
4-5 aydır ipad kullanıyorum ve 3g desteğini bir kere bile kullanmadım. Telefonumdaki tethering özelliği sayesinde sim kartın eksikliğini çekmiyorum. O yüzden sim kart desteklememesi pekte sorun değil bence.
#4
Mobeeden bir tablet almak istedim biarabende. ama yok yani yazik o paraya dedim ve almadim. herşeyin orjinali arkadas. bkz. ipad
#5
Yok mobee alınmaz.. 2.3 ginger bread işletim sistemine sahip.. Telefon için tasarlanmış o versiyonu. ama yükseltilirse belki kullanılabilir..

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.