İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Akıllı Telefonlar
  4. Nokia
Nokia

Nokia N85 hakkında

odaben20.10.20092 cevap2.799 görüntüleme
2007'den beri43 mesaj
#1
telefon aldığımdada kasıyordu 8gb hafıza kartı olduğu halde msn nimbuz screensaver vb şeyler indirdim telefon açılıyor donuyor kapanmıyor kapanınca açılmıyor çalar saati takılı kalıyor içindeki resimler yok oldu sonrasında çektiklerimde 3 defa format atınca yok oldu kurtarırım diyordum nafile ... bu telefon güncellenecekmi yada servisemi gidecek yada kullananlar bu telefonda bu tür sıkıntılarla karşılaşmışlarmı öğrenip ona göre tavır alsak iyi olacak.
Cevaplar
Kalbimizdesin..2009'den beri10 bin mesaj
#2
8 GB n85 sanki bi biraz büyük gelmiş. Her neyse asıl sorun telefon hafızasına ne kadar şey yüklediğiniz. TElefon hafızası sizin transit hafızanız olmalı. Herşeyi hafıza kartına yükleyin. Ayrıca hafıza kartının %70 inden fazlasını da doldurmayın ki ferah olsun. Tavsiyem bi temiz hard format atıp yine yeni formatlanmış bir hafıza kartı kullanmanızdır. Kolay gelsin :)
odaben Konuyu açan
2007'den beri43 mesaj
#3
yok 6 gb boş yeri vardı yani içinde kendi videoları resimleri vartı onla beraber 2 yer kaplıyordu işte telefonu bir uygulama bu hale getirdi ise ki bence durum onu gösteriyor formattan sonra o uygulamaların açılışta simgeleri nasıl gözükür silinmiş yok olmuşsa telefon zaten gece iyi çekmiyordu resimleri en güzeli garantiye göndermek olacak gibi yinede tşk ler.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.