İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

NVIDIA Hayır Dedi

Ordo ab chaO10.11.20093 cevap996 görüntüleme
2009'den beri3.511 mesaj
#1
NVIDIA'nın işlemci pazarına adım atacağı söylentilerine en yetkili ağızdan yanıt geldi. NVIDIA CEO'su şirketinin asıl hedeflerini açıkladı.

NVIDIA'nın Intel'e rakip olacak bir x86 CPU üretmeyi planladığı iddialarına dün sitemizde geniş bir yer vermiştik. Tüm dünyada yer alan bu söylentilere en yetkili ağızdan, NVIDIA CEO'su Jen Hsun Huang'tan yanıt geldi. Ortaya atılan bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Huang şirketlerinin CPU pazarına girme planı olmadığını söyledi.

NVIDIA, geleceğin x86 işlemcilerde olmadığına inanıyor
Huang, geleceğin x86 işlemcilerde olmadığına inandıklarını söylerek, "NVIDIA'nın stratejisi çok açık. Şu anda her şeyden çok, paralel ve görsel işlemler üzerine yoğunlaşmış durumdayız." dedi. Huang ayrıca mobil pazarına da daha fazla konsantre olacaklarını belirtti. "Hedefimiz, NVIDIA grafik işlemcilerini hayal edebilceğimiz her platforma sokabilmek." diyen Huang şirketin hedeflerinin yayılan söylentilerden çok farklı olduğunu ortaya koydu.

::
NVIDIA sizce CPU pazarına girmeli mi?

Yazan
: Emre Demiray
SDN - http://shiftdelete.net
Cevaplar
2009'den beri423 mesaj
#2
öyle yada böyle nvidia bu pazara girecek. buna eminim. sadece çekinceleri intelin pazara olan hakimiyet ve tekeli... sadece grafik işlemcilerle ne kadar çalışabilir ki? ilerde ekran kartlarına ihtiyaç kalmayacağını kim garanti edebilir. belki sadece cpu ile grafik kartlarının işi de yapılabilecek?
2009'den beri1.770 mesaj
#3
x86 ya bence girmezler bence bunu asmalari lazim powercell olaayine girsinler :)
2007'den beri7.530 mesaj
#4
Hayır girmemeli amd ve intel yeter...

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.