Arkadaşlar sağlam ve kullanılması pratik olan photoshop programı varsa önerirmisiniz lütfen
Photoshop
Cevaplar
Photoshop cs6
Paint.net
Phoroshop programı demişsin ama fotoğraf düzenlemeyi kastediyorsan Gimp'i de deneyebilirsin.
Photoshop' u kullanacağın alana da bağlı eğer fotoğrafı amatör olarak düzenlemek istiyorsan adobe programlarını önermem çünkü daha profesyonel kaçıyorlar, bunun için daha basit yazılımlar internette mevcut. Ama sağlam olsun demişsin o zamanda adobe ön plana çıkar:)
Photoshop CS 6 derim ama yeni başlayacağın için CS5 biraz daha basit CS6 ya göre...
Eger photoshop tan kastin fotograf ise ve Apple Mac kullanma imkanin varsa "Aperture" tek gecerim kullanimi cok amator ama yaptigin ve yapabilecegin seylerin cok profesyonel oldugu bir programdir.
Yok benim apple ile isim olmaz diyorsan Adobe "LightRoom 4" 'u oneririm Kullanimi biraz karisik ama cok sonuc olarak cok profesyonel isler yapabilirsin.
Yok benim apple ile isim olmaz diyorsan Adobe "LightRoom 4" 'u oneririm Kullanimi biraz karisik ama cok sonuc olarak cok profesyonel isler yapabilirsin.