İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. Genel Haberler
Genel Haberler

Rice iyice saçmaladı !

Alemci_Dayı11.01.20090 cevap766 görüntüleme
#1
Rice iyice saçmaladı !



ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice: "Gazze'de nüfus çok yoğun. İsrail'in sivilleri vurmaması imkansız"...

Amerikan Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice dün sarfettiği ilginç sözlerle Gazze'deki sivil katliamını Gazze halkının çokluğuyla açıkladı. Condoleezza Rice, 'kalabalık bir nüfusun yaşadığı Gazze Şeridi'nde İsrail'in, operasyonları sırasında sivilleri seçmesinin zor olduğunu' söyledi.

Rice, düzenlediği basın toplantısında, gazetecilerin, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırıları sırasında insani yükümlülükleri hakkında soru sorması üzerine, "Gazze'deki gibi yüksek yoğunluğu bulunan bir bölgede bu çok zor" dedi. Rice, "Aynı zamanda bu bölge, Hamas üyelerinin saklanmak için insanları canlı kalkan olarak kullandığı, askeri olmayan binaları kullandığı bir bölge. Dolayısıyla zor" ifadesini de kullandı.

11.Ocak.2009 10:18:49


samanyoluhaber.com

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.