Steam Yılbaşı İndiriminden Sims 4 satın aldım. Açılmamakla ıssrar ediyor sürekli hata veriyor. Ne kadar forum varsa hepsinden yardım istedim ve bir yerden sonra cevap tekrarlamaya başladılar. Bu konulardan fazla bir şey anlamıyorum. Şu anki tek isteğim birinin discord üzerinden veya teamviewer üzerinden yardımcı olması. Varsa tecrübeli ve müsait birisi cevabınızı bekliyorum.
Sims 4 açılmıyor!!
Cevaplar
Steamden Sims 4 ün dosyalarınızı doğrulatmanızı öneririm
Sağ tıklayıp özellikler diyeceksiniz Sims 4 e orda yerel dosyalar ordan da yerel dosyaları doğrula diyeceksiniz.
Ve bilgisayarınızda origin yüklü mü ?
Sağ tıklayıp özellikler diyeceksiniz Sims 4 e orda yerel dosyalar ordan da yerel dosyaları doğrula diyeceksiniz.
Ve bilgisayarınızda origin yüklü mü ?
Hocam bilgisayarda Origin yüklü ayrıca tüm dosyalar da tam. Diğer forumlarla beraber youtube videolarındaki HERŞEYİ yaptım. Fakat bir sonuç elde edemedim. Bana sesli olarak veya direk teamviewer üzerinden sorunuma yardımcı olacak birisi lazım.
Sorunun ne olduğunu bulsak halledilir de hiç mi açılırken hata kodu vb vermiyor.Hocam bilgisayarda Origin yüklü ayrıca tüm dosyalar da tam. Diğer forumlarla beraber youtube videolarındaki HERŞEYİ yaptım. Fakat bir sonuç elde edemedim. Bana sesli olarak veya direk teamviewer üzerinden sorunuma yardımcı olacak birisi lazım.
Windows eski olabilri mi
ignoproxy64.exe ve TS4_X64.exe başlığı altında 0xc000007b hatası alıyorum hocam.
Windows 10 Orjinal sürümüne sahibim.Mert Şefik dedi: ↑Windows eski olabilri mi
Ben de almıştım bu hatayı Windows güncellediğim de geçmişti.ignoproxy64.exe ve TS4_X64.exe başlığı altında 0xc000007b hatası alıyorum hocam.
Directx ve netframwork güncel mi ?
Directx vb. Şeyler güncelmi
İkisi de yüklü ve güncel hocam.Mehmet Alperen dedi: ↑Ben de almıştım bu hatayı Windows güncellediğim de geçmişti.
Directx ve netframwork güncel mi ?
Yüklü ve güncel.muharrem4201 dedi: ↑Directx vb. Şeyler güncelmi