Arkadaşlar şu anda ttnet 16mbite geçsek kıst ücreti denen bir şey varmış o ödeniyor mu? yani hem 8mbitin 55tl parasını hemde 16mbitin 59 tl parasını bu ay beraber mi ödüyoruz?
Şu anda 16mbite geçsek?
Cevaplar
bakıyorum da işlerine gelmeyince cevap bile yazmıyorlar
Önce Türk telekomu araman gerekiyor.Hattının 16 Mbps hızını destekliyor mu onu ölçmeleri lazım.Eğer destekliyorsa Adsl2 Modem edinmen lazım.
Dediği doğru en yakın ttnet noktasına git yüz yüze konuş orda test ettrir. Telefondan arama tavsiye etmem. Çünkü satmak için destekliyor diyecekler Neden "Başına geldi :D " ona göre yüzyüze görüş en fazla ne kadar kaldıracak birde modem ve diyer bağlantı kablolarını kontrol et.yiqitér dedi: ↑Önce Türk telekomu araman gerekiyor.Hattının 16 Mbps hızını destekliyor mu onu ölçmeleri lazım.Eğer destekliyorsa Adsl2 Modem edinmen lazım.
Ttnetdestek'e özel mesaj atarak öğrenebilirsin :)
Modemim RT210 ve adsl2+ destekliyor