İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Mobil Dünya
  4. Telefon Önerileri
Telefon Önerileri

Telefon tavsiyesi lütfen

ernbkn21.09.201610 cevap1.234 görüntüleme
#1
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Forumda yeniyim. Aklımda bir kaç soru var ve bunları sizinle paylaşmak istiyorum. Öncelikle yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Aklımda en başta s7 edge var. Biraz daha bekleyip zenfone 3 deluxe de alabilirim. Eğer bu kadar para vermek gereksiz derseniz de zenfone 3 ve eğer ülkemize gelirse samsung galaxy c7 diye düşünüyorum. Daha doğmamış çocuğa don biçmek gibi olacak biraz ancak. Aranız da incelemeyi başaranlar veya bu telefonlar (özellikle deluxe, zenfone 3 ve c7) hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
Cevaplar
Misafir
#2
C7 yi ele
Tavsiyem S7 edge
#3
S7 edge gayet güzel cihaz aksiyona gerek yok :blush:
#4
s7 edge yi test etme imkanım oldu cihaz stabil ve hızlı kamerası da güzel tavsiye ederim uzun süre kullanmak istiyorsanız 2-3 yıl gibi sorun çıkarmaz gibime geliyor yinede siz bilirsiniz
ernbkn Konuyu açan
#5
Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. İşler netleşince alacağım size de yazarım.
#6
S7 Edge al daha iyi olur senin için.:)
#7
Seçenekler bunlarsa S7 Edge...
#9
S7 Edge kullanan biri olarak telefon söylendiğinden çok daha iyi.Her türlü oyunu oynadım en yüksek grafiliyide en düşük grafiliyide bir kere kasma olmadı.Edge ekranlar gerçekten telefona çok iyi bir görüntü veriyor.Kamerası bence çok çok iyi.Telefonda her zaman acaba daha yeni neler var arayışınama giriyorsun.
#10
S7 Edge kullanan biri olarak telefon söylendiğinden çok daha iyi.Her türlü oyunu oynadım en yüksek grafiliyide en düşük grafiliyide bir kere kasma olmadı.Edge ekranlar gerçekten telefona çok iyi bir görüntü veriyor.Kamerası bence çok çok iyi.Telefonda her zaman acaba daha yeni neler var arayışınama giriyorsun.Yani S7 Edge diyorum.
#11
Özür dilerim yanlışlıkla 2 kere gitti.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.