İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Kültür / Sanat
  4. Diziler
Diziler

TNT Tv

Ahmethz02.03.200821 cevap7.857 görüntüleme
2006'den beri12 bin mesaj
#1

Televizyonlarımıza çok yakında yeni bir kanal daha ekleniyor: TNT TV. Amerika’da yayın yapan TNT TV artık Türkiye’de. Bu kanalın yayına başlayacak olmasına çok sevindim. Çünkü kanal tam dizikolik ve filmkoliklere yönelik bir kanal. ^^ Bu tür kanallara hep ücretli platformlarda rastlardık ancak şuanki söylentilere göre TNT TV, D-Smart‘ın dışında uyduda ve kablolu tv‘de de bulunacak.
İnternette yazan haberlere göre; TNT TV, CNN Turk‘un frekansıyla yayın yapacakmış.
Tamamen şifresiz yayın yapacağı söylenen bu kanalın reklamını görünce baya bir heyecanlandım. ^^ TNT TV’de yayınlarının çoğu dizi ve filmlerden (belki sadece dizi ve film) oluşacağa benziyor. Dizi ve filmlerden bahsetmişken; TNT TV’de oldukça güzel diziler olacak. Tabi ki bu dizilerin başını LOST çekiyor. ^^ LOST’u TV yayınından izlemenin duygusunu da bir yaşamış oluruz hem. Bunun dışında Robin Hood, Ugly Betty, Bionic Woman gibi ilgi çekici diziler de yayınlanacak. Ayrıca yayınlanacak birbirinden meşhur ve güzel filmler de cabası.

Dedikodulara göre diziler Türkçe dublajlı olarak yayınlanacakmış. Tamam, güzel olur da örneğin LOST‘u orjinal sesiyle izlemeye alışmış biri olarak bu durumu yadırgayacak gibiyim. Ayrıca o kadar dizinin o kadar bölümüne dublaj yapmak epey uzun bir iş. Yaparlarsa da helal olsun. :P Ama ben altyazılı izlemeyi tercih ederim her zaman.

Yapılan reklamlar, kanalın 3 Mart günü açılacağı yönünde. Bekleyip görelim. Acaba Cnbc-e kanalına sıkı bir rakip mi geliyor?

http://www.youtube.com/watch?v=QVLXMwJIPLc

kaynak
Cevaplar
2007'den beri2.870 mesaj
#2
Eğer Türkçe dublajlı yayın yaparlarsa cnbce'ye biraz zor rakip olular.
Ahmethz Konuyu açan
2006'den beri12 bin mesaj
#3
Time Warner'ın televizyon kuruluşu Turner Broadcasting System (TNT), bugünden itibaren Türk izleyicileri ile buluşuyor.


TNT, ulusal yayında günün 24 saati yayın yapacak olan ve ulusal yayının yanısıra D-Smart, kablolu televizyon ve uydudan izlenebilecek.

YEREL DİLDE YAYIN YAPIYOR: 1990'larda temeli atılan TNT, bugün dünyada Amerika, Avustralya, Hindistan ve İspanya'da ülkelerin yerel dillerinde yayın yapıyor. TNT, 2004 yılında Turner Network içinde ilk Hign Definition yayın yapan kanal oldu. Turner Broadcasting System, 28 Ocak'tan itibaren de animasyon klasiklerinin yanısıra yeni karakterler ile küçük izleyecilere yönelik Cartoon Network'ü, Türkiye'den Türkçe olarak yayın payatına başlatmıştı.

ÇİZGİ FİLM KUŞAĞI: TNT çizgi film kuşağında, Johnny Bravo, Ben 10, Camp Lazlo, Dexter's Laboratory ve My Gym Partner's A Monkey gibi eğlenceli çizgi diziler ve programlar küçük izleyicilerle buluşuyor.

GÜNDÜZ KUŞAĞI: TNT gündüz kuşağında ise dünya çapında kendini ispatlamış, izleyicilerin beğenisini kazanmış, ödüller almış, çok özel dizileri izleme fırsatı yaratıyor. TNT'de, gündüz filmlerinde Lindsay Lohan'dan Jennifer Lopez'e kadar birçok ünlü ve sevilen Holywood yıldızının çok özel fimlerini ve Days of Our Lives, Chicago Hope gibi alışkanlık yaratan dizileri Türkçe dublajlı olarak izleme imkanı sunuyor. Akşam üzeri kuşağında ise 'Willl&Grace' ve Frasier' gibi sevilen sit-comları orjinal dilinde izleme şansı veriliyor.

AKŞAM KUŞAĞI: TNT akşam kuşağında ise Amerika ve Avrupa televizyonlarında nhalen yayınlanmakta olan diziler arasından seçilmiş, en beğenilenler ve Hollwood'un en iyi filmleri yayın akışındaki yerlerini alıyor.

PAZAR GÜNLERİ: TNT Pazar günleri özel kuşağında ise Bond, Matrix ve Harry Potter gibi seri filmler Türkçe dublajlı olarak izlenebiliyor.

Prime Time'de ödüllü filmler

TNT Prime Time kuşağında ise Damages, Supernatural, The Riches gibi Türkiye'de ilk defa izleyicilerle buluşacak diziler orjinal dillerinde altyazılı yayınlanacak. Denzel Washington, Halle Berry, Hugh Grant, Kate Blanchet, Brad Pitt, Nicole Kidman, Cameron Diaz gibi dünyaca ünlü oyuncuların ödüllü filmleri de Türkçe olarak Türk izleyicilerle buluşacak. Nisan ayından itibaren de bu kuşakta LOST dizisi hem Türkçe, hem de orjinal dilinde yayınlanacak.

kaynak
2007'den beri1.133 mesaj
#4
digiturkte olacak mı bu bilgisi olan varmı
2008'den beri96 mesaj
#5
cnbce gerçekten tr altyazılı yayınlarda üstüne yok.
umarım TNT tv tr dublajlı olur
2007'den beri7.204 mesaj
#6
souris46 dedi:
digiturkte olacak mı bu bilgisi olan varmı
uyduda



Daha fazla bilgi için

www.tnttv.com.tr
Ahmethz Konuyu açan
2006'den beri12 bin mesaj
#7
Güncelleme:
TNT ulusal yayının yanı sıra D-Smart, DİGİTÜRK, kablolu televizyon ve uydudan da izlenebilecek.
kaynak

Karasal yayında Cnntürk'ün yerine geçti TNT Digiturk'te yayına geçip geçmediğini bilmiyorum.
2006'den beri288 mesaj
#8
ne oldu senin davadan?
2007'den beri2.678 mesaj
#9
TNT ile dün gece tanıştım ve Matrix filmini izledim. Yayın kalitesi güzel, beğendim. Umarım güzel filimler vermeye devam eder ve bir süre sonra diğer kanallar gibi kendini bozmaz.
2008'den beri1.746 mesaj
#10
şu anda hari potır oynuyo :}
2008'den beri339 mesaj
#11
yaww sdn ciler bu LOST nezman çıkcak TNT de??
2007'den beri148 mesaj
#12
ben de bugün rastladım kanala, bu kanal da hangi kanal diyom, ismi de yok diyom:D (tnt simgesi başka bişey sandım.)
2006'den beri24 mesaj
#13
arkadaslar kablolu tv de yok dimi tnt tv
2007'den beri7.204 mesaj
#14
Evet felsefe taşı bende biraz baktım ;)
2007'den beri2.678 mesaj
#15
emproz dedi:
arkadaslar kablolu tv de yok dimi tnt tv
Var abi nasıl olmaz :D JetX gece kuşağı TNT nin ;)
2007'den beri2.594 mesaj
#17
saol kardes
2007'den beri82 mesaj
#18
Kanal güzel; fakat filmlerde altyazılı olsa çok güzel olur.
2008'den beri217 mesaj
#19
uydudan filmlerin dilini türkçeye çevirebiliyosun ama alt yazı makesef yok
2008'den beri404 mesaj
#20
bu kanaldaki filmler harika. dizi izlemek isterseniz türkçe altyazılı olsa bile bu kanaldaki dizileri izlemenizi tavsiye ederim.
2007'den beri960 mesaj
#21
Geldikleri gibi giderler :)
2009'den beri3.580 mesaj
#22
ben cnn türkü tercih ederim şahsen
formula 1 vardı çünkü

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.