Arkadaşlar merhaba.Oyun için tablet arıyorum.Clash of clans oynayacağım.Ayrıyeten rootlamak istiyorum.Bu ikisini yapabileceğim ucuz tablet önerileriniz var mı ?
Ucuz Tablet Önerisi(oyun vs)
Cevaplar
Sırf oyun için arıyorsan, PC'ye bluestacks kur oradan oyna android oyunları. Boş yere ucuz tablet alıp kendine dert yapma. :)
Kurdum onu ama istediğim verimi alamıyorum.Pc yanacak az daha kullanırsam :)mstfanar dedi: ↑Sırf oyun için arıyorsan, PC'ye bluestacks kur oradan oyna android oyunları. Boş yere ucuz tablet alıp kendine dert yapma. :)
Samsung Galaxy Tab 4 7.0 SM-T230 almanı önerebilirim ben yazılım test etme amaçlı almıştım. Fazla bir beklentim yoktu ama beklentimin çok üzerinde çıktı. 6 saat civarında rahatlıkla internet üzerinden video izleyebiliyorum. Clash of clans ve türevi oyunları çok rahat açabiliyor. Fiyatı 350 lira civarında ama yanına bir de 32 gb sd kart almanı öneririm.
max bütçe 200 TL