Arkadaşlar 1 megapit uydunet kablolu internetim var ama laptoptanda girmek istiyorum onun için wireles lazım modemin motorola,bunun bi ek modem gibi bi şeyi varmış wireles oluyomuş eğer wireles modem alırsam internetim yavaşlarmı sadece 1 bilgisayar kullanırken (birden fazla pc kullanırsa yavaşlar biliyorum ama ben masaüstünde şimdi 130u görüyorum laptopla wireles girince gene 130u görürmüyüm ?
Uydunet wirelles modemi ?
Cevaplar
Görürsünüz. Elinizdeki modemin modelini bilmiyorum ama son birkaç yıl içerisinde aldıysanız genelde kablosuz modem veriyorlar. Modeminizin kablosuz özelliği olmadığından emin misiniz?
bursa da dikkaldırım mahallesinde oturuyorum 2 yıl taahhütlü 1 mb sınırsız nternet + teledünya abonesiyim yaklaşık 8 aydır kullanıyorum evi taşıyacağım için gittiğim yerde uydunet yok modem ücretsiz devralmak isteyen varsa bana ulaşsın mail adresim mert_3129@hotmail.com