Geçen gün Forumda İphone 7 almak istediğimi söylediğimde linçlenmiştim tek isteğim Bana youtube'da kullanıcağım güzel video çeken telefon önerisi.2300 tl olsun en fazla.
Video Çekimi Güzel Olan Telefon?
Cevaplar
Bütçe belirtirseniz iyi olur, bütçe sorununuz yoksa iphone 11 pro.
bütçe sorunum olmasaydı s20 ultra tercih ederdim :)Bütçe belirtirseniz iyi olur, bütçe sorununuz yoksa iphone 11 pro.
İphone 11 iphone xs
Arkadaşlar 2300TL bütçe belirtdim yardımcı olucakmısınız?
2300TLye pek sunulabilecek alternatif bir telefon kalmadı, bütçenizi arttırma şansınız varmı?Arkadaşlar 2300TL bütçe belirtdim yardımcı olucakmısınız?
300 tl bütçe arttırabilirseniz Redmi Note 9S öneririm.
O fiyata düzgün video çeken cihazı bulman neredeeyse eimkansız. iPhone 7 gibi S7-S8 gibi 2016-2017 amirallerei ile belki.Arkadaşlar 2300TL bütçe belirtdim yardımcı olucakmısınız?
Kendinee dslr al daha iyi.
O bütçeye düzgün bir video çeken telefon bulmanız neredeyse imkansız. Bu sorunu ben de yaşıyorum. Eskiden 2500 civarı güzel kameralı telefonlar vardı...Arkadaşlar 2300TL bütçe belirtdim yardımcı olucakmısınız?
Söylediğin fiyata ancak eski model amiral gemilerini öneririm. Mesela dxomark kamera puanı fena olmayan eski amiral gemilerine bakabilirsin.
If the human race wishes to have a prolonged and indefinite period of material prosperity, they have only got to behave in a peaceful and helpful way toward one another.
Affedersiniz ama konuda video iyi olsun değil, gidip "O paraya Android al diyenler gelmesin" demiştiniz.Geçen gün Forumda İphone 7 almak istediğimi söylediğimde linçlenmiştim
düzenlendi
Video performansı ise ikinci el iPhone 7 , iPhone düşünmem diyorsanız ikinci el Galaxy S8 bakabilirsiniz.
Bütçe belirtirseniz iyi olur, bütçe sorununuz yoksa iphone 11 pro.
İphone 11 iphone xs
2300 TL bütçeye en iyi tavsiye doğru seçim ???? güldürdünüz.. ?Metin_Aslantürk dedi: ↑Bu güzel seçenek..
Aynen, çok iyi dediniz sjsjsjsjssj2300 tl ye pertini bile bulamam açıkcası
Adam ilk konuyu açtığında bütçe yoktu. Kahinmiyiz nerden bilelim bütçesini? Konuşmak için konuşmuşsun.Toprak Kokusu dedi: ↑2300 TL bütçeye en iyi tavsiye doğru seçim ???? güldürdünüz.. ?
Aynen, çok iyi dediniz sjsjsjsjssj
?? Onu bilmiyordum ?Adam ilk konuyu açtığında bütçe yoktu. Kahinmiyiz nerden bilelim bütçesini?
Okuduğunu anlamakta güçlük çekiyorsun zaten,ilk mesajımdada belirtmiştim.Toprak Kokusu dedi: ↑?? Onu bilmiyordum ?
Bütçeyi sonradan eklemiş, ve şuana bakılırsa bütçe belirtilmis ve sizin haberiniz yok gibi duruyor. Anlamakta güçlük çektiğimi nerden çıkardınız ?Okuduğunu anlamakta güçlük çekiyorsun zaten,ilk mesajımdada belirtmiştim.
Komiksin cidden.Toprak Kokusu dedi: ↑Bütçeyi sonradan eklemiş, ve şuana bakılırsa bütçe belirtilmis ve sizin haberiniz yok gibi duruyor. Anlamakta güçlük çektiğimi nerden çıkardınız ?
Arkadaşım kasım ayını bekle o bütçeye çok sağlam güzel telefonlar çıkacak alırız sana birini dert etme ;)