U
Çok akıllı bir tasarım örneği. Sanırım tasarımcılar ve grafikçiler gerçekten uzman kişiler. Logo da tek kelime ile muhteşem!
Bence yeni yılda SDN'nin yapması gereken güzel yeniliklerden.
Üye olarak başarılarınızın devamını dilerim.
zevkler ve renkler tartışılmaz ama bukadar da zıt yorumlar olamaz ki yaa bi grup insan eskisi daha iyiydi diyo diğer grup site süper olmuş diyo. bence :icon_-1::icon_-1::icon_-1:
güzel olmuş diyenler neye göre diyorlar acaba ( gerçekten azcık gözü olan insan bunun okadar da güzel olmadığını görecektir ) tabi genede hesap sormak için söylemiyorum herkesin kendi fikri ;)
Cevaplar
P
2005'den beri19 bin mesaj
Başlık değiştirildi. Türkçemizi sevelim sayalım koruyalım, Amerika özentisi olmayalım
I
Hala bizim forum sitemiz beta mı? Ana sayfa öyle diyor.
N
bana tasarım lazım değil içindeki bilgiler lazım.SDN çok kaliteli bir paylaşım yapan bir grup reklam az yada çok olmuş,tasarımının olmaması önemli değil. Ben haberimi okur duamı eder çıkarım :D
sanırım sdnyi artık sadece rssden takip edicem eski tema çok daha güzeldi şimdiki haline girince acaba .net yerine .com, .org vs mi yazdım diye düşündüm
A
yazıyım mı yazmayayım mı diye çok düşündüm , çünkü iyi şeyler söylemem mümkün değil. işin içinde emek olduğu içinde yazmaktan vazgeçtim bi ara ama dayanamadım.
içtenlikle söylüyorum size hiç yakışmayan bir tasarım. yanlış yere girdiğimi düşündüm ,hatta yer imleri sekmesinden acaba sürekli takip ettiğim bloglardan birine mi basdım, onlar mı yaptı değişikliği dedim :( çünkü sizden böyle bir tasarım bekliyordum.tamamen blog havası veriyor, hatta wp temasının birinden düzenlemeler yapılmış gibi duruyor.
Eski tasarımı ben çok seviyorum, özellikle son yapılan değişiklik ile gerçekten çok hoşuma gitmişti (kötü kötü şeyler dahi düşünmüştüm :) ) size gelen şikayet maillerinde eski tasarım yerden yere vurulmuş ama asıl ziyaretçileri rahatsız eden eski tasarımdaki reklamlardı ve siteyi çok kasıyordu.şikayetlerin bir çoğu bu kasma yüzünden yapılıyordu.
ben eski tasarımda reklamları engellemiştim , hızlı olarak sdn yi geziyordum ve çok memnundum. bence eski tasarımı dönüp reklam alanlarında değişiklikler yapsanız yeterli, ziyaretçiler reklamlardan zaten tasarımı göremiyordu .
iyi çalışmalar
arkadaşa katılıyorum eski tasarımı ben daha çok seviyordum
açıkçası soylemek gerekirse beğenmedim ama bu yenileşmeyi windowsun windows7 den once çıkarmış olduğu vistaya benzetiyorum :) ve de inşallah oyledir bir an bende diğer akadaşlar gibi acemi bir kişinin yapmış olduğu dandik bir siteye girmiş gibi hissettim bence eskisi bundan daha iyidi(reklamları haric) ama daha iyiside yapılabilir bence ...
sıl anket sorusuna gelirsek siteyle alakasız bir logo olmuş ....eski logosu bundan kat kat iyidi ki b yeni logoyu hazırlayan arkadaş oynadığı oyunların etkisi altında yapmış gibi geldi bence...
Tamam beğenmedim ama nacizane biraz öneri getiyeyim daha iyi olması için
1- Sitenin arka planının acil olarak soft bir renkle veya yine soft bir desenle değiştirilmeli.
2- Haber başlıklarının altında verlen kategori ismi ve tarih kısmı bu başlıkların üzerine çekilmeli yanında bulunan resim çerçevesinin üst kenarıyla aynı hizada olmalı.
3- Sağda bulunan menülerin arka fonuyla yazıların rengi arasında bir zıtlık oluşturulmalı ve o menülerin ana çerçeve dışına alınması gerekir.
Gibi gibi gibi....
Not : Ya çok kötü olmuş ama ....
Hazır temalar içerisinde bile bunlardan daha güzelleri var.
H
2005'den beri14 bin mesaj
Okurlarımızın sözüne kulak asmamalı mıyız acaba?
Her gün e-posta, mesaj, başlık gönderiliyordu, bu tasarımı değiştirin, içerik odaklı bir site yapın diye.
Şimdi de tam tersi söyleniyor, eski site isteniyor.
Siz, bu siteye içerik için giriyorsunuz. Bizim amacımız da bu içeriği size en iyi şekilde okutabilmek. Şu anda yapılan değişiklik, bu amacımızın bir ürünü.
Basit olmak, kolay okunur olmak kötü bir şey değil ki?
B
Ta
Not : Ya çok kötü olmuş ama ....
Hazır temalar içerisinde bile bunlardan daha güzelleri var.
ya üzgünüm ama :( böle yani ne bilim emeğinize sağlık ama bence hiç hoş olmamış ama ben zaten anasayfaya hiç bakmadığım için no problem :)
Ne eski tema ne de bu tema adam gibi bir tema gerek size. Bu temanın tek güzel yanı eskisinden daha hızlı açılması(yada reklamlar daha tam oturtulmadığı için operanın reklamları engellemekle daha az zaman kaybediyor olmasıda olabilir :razz: :razz: ).
A
abi bence haberlerin eski yanyana compact görüntüsü iyi oluyordu. scroll çok canımı sıkıyor haberler arasında :(
ufak değişikliklerle daha iyi olabilir bence yazılar çok küçük gibi geldi bana üstteki menü dikkat çekmiyor biraz daha önplanda olsa daha iyi olur bi de aşırı renksiz arkaplan koyu renk olabilir
A
aaahhh beyler olmamış yaaa....
M
elinize kolunuza sağlık güncellenmiş baya site değişen internet teknolojisine ayak uydurmak lazım
M
yeni tasarım hayırlı olur inşallah
H
2005'den beri14 bin mesaj
mustekin hocamın hayır duası her zaman tutar :D
N
Ellerinize Sağlık.Biraz garip geliyor ilk başta ama bunada alışırız:happy:
Zaman sadece...;)
Ellerinize Sağlık.Biraz garip geliyor ilk başta ama bunada alışırız:happy:
ben eski sdn'ye çok alışmıştım:(
ama bu da fena değil:happy:
M
yau ben neden alışamıyorum :icon_-1: çok basit duruyo ve nedense siteye girince üşüyorum :wacko:
ben hiç beğenmedim yeni temayı, sanki yeni yetmelerin yaptığı spam sitelere girmiş gibi oldum girdiğimde. hatta adresi yanlış mı yazdım dedim, iki kere denedim ama yok nafile. eski dizayn; hem sade, hem zevkle okunabilirdi, hemde kullanıcı dostuydu. olmamış bu yeni tasarım. okuyası gelmiyor insanın hiç bir şeyi.
M
bende artık niyese eskisi kadar girmiyorum siteye çekmiyo beni
hayirli ugurlu olsun
arkadaşlar ben bu sitede yeniyim. bi hafta oldu üye olalı. ne zamandır site bu halde bilmiyorum. ama değişse iyi olur. değişim güzeldir. şimdiden hayırlı olsun
Cevabını yaz
Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.