İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. SDN Forum
  3. Masaüstü Bilgisayarlar
  4. Ekran Kartı
Ekran Kartı

Zotac Gtx 760 amp!

muratcimen9804.05.20144 cevap1.794 görüntüleme
#1
Arkadaşlar aklımda şuan zotac gtx 760 amp! var sizce nasıldır? Forumlarda baktıgımda herkes zotacı kötülemiş fakat kullanıcı yorumlarında hiç kötüleme yok bu yapılan zotac düşmanlıgımıdır anlamadım sizce dedigim ekran kartı nasıldır ve bu kart yerine msi gtx 760 twin frozrmı alınmalı lütfen açıklayıcı bir yorum istiyorum zotac kötüdür deyip geçmeyiniz.
Cevaplar
#2
Şu an zotac gtx 650 kullanıyorum,memnunum
#3
Zotac Amp! lerin çekirdek ve bellek hızları öbür modellere oran daha hızlı oluyor. Mesela Zotac Gtx 760 Amp! 6208 Mhz bellek 1111 Mhz çekirdeğe sahip iken Msi Twin Frozr 6008 Mhz / 1085 Mhz. Ama tabi şöyle bir şey var Msi ya da Asus un modelinden daha fazla ısınıyor. Yine de alırsanız sizi üzeceğini zannetmiyorum kartın.
#5
muratcimen98 dedi: ↑
http://www.vatanbilgisayar.com/asgard-382-pure-black-edition-600w-midt-atx-siyah-kasa.html#yorumlar Bu kasadan alıcam hava akımı gayet iyi diye yorumlar var ve içinde 2 tane 120 mm fan geliyor http://www.vatanbilgisayar.com/bc-120mm-mavi-led-fan.html#genel-bakis bende 1 tane bu fandan alsam gayet soguk olmazmı ?
Küçük kasa aldıkça ısınır. Marka olarak da genelde xigmatek beğenmem zaten. Fiyat performans ürünü olmaz ama corisair ya da cooler master almanızı tavsiye ederim.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.