Halx105d
son görülme
Son mesajları
lebib dedi: ↑Yani sıkıntı internet bağlantısı mı diyorsunuzAynen öyle . Kullanmakta olduğum Access Point'ten kaynaklanıyor problem. Direk modeme bağlandığımda bir sıkıntı yaşamıyorum.
Sorunu çözdüm sanırım . İlk oyunda problem çıkmadı 1-2 hafta önce access point almıştım (wifi sinyal arttırıcı) üst kattan çekmediği için. Witcher 3 internet istemiyodu ve kasma da olmuyodu . Ama cs ve lol gibi online oyunlarda kasıyordu .
lebib dedi: ↑O zaman bi tekrar inteli güncelleyip dene donma geçerse parlaklık için başka bir yol bulursunO yolu da denedim fakar bir sonuca ulaşamadım . birkaç yöntem daha arayacağım çözülürse dönüş yaparım
Bi ara internet siz kaldım 3 hafta superonline yüzünden . Bu olay 1 ay önce oluyo . Ekran parlaklığım degismiyo du . İnternette inteli eski sürümem cevirmem soyleneiyodu oyle yaptım oldu . Daha onceden elledım o ayarlara yanı
Yeni böyle olmaya başladı. Herşey normal fakat öyle bir problem oluşuyor. Virüs dediler tarama yaptım bugün bir tane bile tehdit yok. Görüntü bağdaştırıcı ayarlarında ya da kullanımında bir sorun olabilir mi ?
Şuan oyundayım son durum bu
İyi geceler herkese. Geçen sene ASUS ROG STRIX GL502VT-DS74 satın almıştım. İşletim sistemi : 64 bit , Win10 , i7 6700HQ , 2.6 GHz , 16 GB RAM . Ekran: Intel(R) HD Graphics 530 ve NVIDIA GeForce GTX 970M mevcut. Ama oyunlarda 2-3 saniyelik