pandoWz
son görülme
Son mesajları
Merhaba Steamde görünmez moddayken oyun oynadığımda oyun süreme geçer mi ?
Bende de aynı sorun var. Tarayıcı değiştirmekten başka önerisi olan var ise yazarsa çok sevinirim.
Koray Umut dedi: ↑Road to 56 RP modu müq.Road to 56 üzerinden toprak alım verim gerçekleştirilebiliyor değil mi ?
· 1 tepkiKoray Umut dedi: ↑Modlar sayesinde toprak verilebiliyor. Vanilla da verilemiyor.Mod dediğiniz? Hangi modlar üzerinden verilebiliyor söylerseniz sevinirim.
Selamlar, MP Hoi4 gireceğim arkadaşlarımla, fakat toprak nasıl arkadaşım bana verecek tam olarak çözemedim. Bilen arkadaşlar söylerse sevinirim.
Eminkrkt dedi: ↑Bilgisayara Ne zaman Format atıp win 8.1 e geçirdiniz ?Yaklaşık 2 hafta önceAslında Bu kadar ram tüketimi yerine birazını cpu verebilir miyiz? ya da nasıl ram tüketimini azaltabiliriz. Bence normal değil bu ram tüketimi, tam
Eminkrkt dedi: ↑Bilgisayarın Kendini Tanıması ram Kullanımını Azaltır.Formattan gün geçtikçe bu sayı azalır.sonra sabit bi değer aralığında değişirWindows 10 da yakın bir ram kullanımı vardı. Yakın demek yanlış olur aynı diyebiliriz.
ibrahimTR4445 dedi: ↑bilgisayarınız ne zaman aldınızeski bir model Acer TravelMate 5744merta0567 dedi: ↑İşlemler bölümünü göstermeniz lazım bu sayede rami neyin kullandığını görebiliriz.
merta0567 dedi: ↑Görev yöneticisinin ram bölümü bizimle paylaşın.ibrahimTR4445 dedi: ↑win 10da böyle yiyormuydu ramiEvet genel olarak yiyordu.
ibrahimTR4445 dedi: ↑format atabilirsin belki dolmuştur depolamaYeni format attım, Windows 10'dan 8.1 geçtim.
Selamlar herkese, Bir kaç gündür kafama takılan bir konu var ve bilgim olmadığı için bilen arkadaşlar var ise onlara sormak istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Görev yöneticisini açtığımda CPU kullanımı çok az Ram kullanımı ise %70-%80 arası
Evet, belki bir emoji pack tarzında bir şey var mı diye düşünüyorum sanırsam yok ama.