Reklam

Galaxy S4 için 5500 mAh Batarya Çıktı

62
Reklam

Android ekosistemi, Linux tabanlı açık kaynaklı bir sistem. Bu yüzden kullanıcılar satın aldıkları cihazın işletim sisteminden tutun, pek çok ince ayarlarına müdahale edip, telefonlarını çok daha ileri bir noktaya getirebiliyorlar.

Android‘i üst seviye kullananların dikkat ettiği şeylerden bir kaçı çıkarılabilir batarya ve microSD desteği. Böylece telefonunuza daha yüksek kapasiteli bir batarya takabilir, istediğiniz gibi modifiye edebilirsiniz.

Samsung‘un geliştiriciler ve Android tutkunları tarafından tercih edilmesinin en büyük nedenlerinden biri de bu. Samsung‘un yeni amiral gemisi Galaxy S4 için Mugen adlı firma tarafından 5500 mAh‘lik batarya çıkarıldı.

Reklam

22 Temmuz‘da satışa sunulacak olan Galaxy S4 bataryasını, şimdiden ön sipariş verebiliyorsunuz. 89.50 Dolarlık fiyat etiketine sahip olan bataryanın, arka kapağı kalınlaştırdığını da hatırlatalım.

Orjinal batarya gibi 3.8v gerilime sahip olan batarya, orjinali 2600 mAh olan gücü, 5500 mAh‘e çıkartıyor. Böylece cihazın bekleme süresi iki kattan biraz daha fazla artarken, normal kullanımda da çok ciddi bir kullanım avantajı sağlıyor. Tam yük modunda (Yani sürekli tam ekran ışığında oyun oynama gibi) Cihazın gücüne ek olarak 2 saat 15 dakika güç katıyor.

 

Ürünü sipariş etmek isteyenler, buradaki linkten tedarik edebilirler.

:: Telefona yüksek mAh’li batarya takıyor musunuz?

62 Yorum

  1. 170 lira dediğin batarya telefonun ömrünü nerdeyse 2 katına çıkarıyor ve bitmezse fiyatı düşebilir 🙂

  2. S4’üm olsa alırdım. Günün yarısı telefon ile geçiyor… Alıp almayanı sorgulayanlar da var ya şaşıyorum doğrusu. Kim ne isterse alır… Parasıyla değil mi?

  3. ”Batarya icin 170 lira verip kullanacak arkadaslari merak ediyorum” diyen arkadaş, hergün vermiyorsun o parayı bir kere veriyorsun.ben şahsen almayı düşünüyorum.gün boyu telefon elimden düşmediği için şarj yetmiyor.telefona 2000 lira verdik. şarjı 2 saat 15 dk ileri götürecek bataryaya 170 lira verilmezmi? batarya bitiyor diye telefonu cebinden cıkartmadıktan sonra git 3310 al.

  4. 5500 mAh tam randıman alınabilinir mi oda var kağıt üstünde kalmasında ayrıca kalınlaştırıyormuş dahada ağır olcak ek olarak 173 lira vermeye gerek var mı?

  5. Arkadaşlar bunu günlük kullanım için almayacaksınız zaten, zira normal S4 bataryasının 2 katından daha kalın olacak dolayısı ile telefon da çok kalınlaşacak. Bunun kullanım alanı otobüslerde, uçaklarda, trenlerde v.s uzun yollarda sıkılmadan kullanabilmek. Açıkçası ben Samsung’dan 3.000-3.300mAh bir pil bekliyordum ama 5.500 çok uçuk olmuş.

  6. çıkmamış ürünün arka kapağı kalınlaştırdığını nereden çıkardınız, batarya gerçekten 5500 mah mi yoksa yazılanlar hikaye mi bu yalnızca ürün çıktıktan sonra anlaşılabilir.

  7. şunun gibi bir de S3’e çıkarsalar ya eskiden çelik bataryalar vardı onlar gibi valla süper olur 🙂

  8. Aldanmayin.
    orjinal bataryanin disinda ki diger bataryalar
    Dusuk mah kapasiteye sahip oluyor.
    4000mah ise iyi.
    yalniz gereksiz.
    2600mah batarya 1 gunu cikarir.

  9. Telefona yarı yarıya fazla pil gelmiş ama ek gücü sadece 2saat 15 dakika diyor, en az 1 gün fark etmeli yanlış mıyım?

  10. Ondan sonra diyorsunuz yok kalın olur telefon sanki eskiden ultra ince telefon kullanıyordunuz da şimdi şekillere gidiyorsunuz adamlar Size her şeyi sunuyor hala nankörlük yapıyorsunuz daha ne yapsın adamlar çay demleyen telefon mu yapsın xp bu arada samsung fanı değilim htc one kullanıyorum ama adamların hakkını yememek lazım

  11. 2 saat için o para verilmez bence. eğerkivereceklerse diğer bataryadan bi tane daha alsın. hem ucuz hemde 2 katı kullanım süresi. Yok kalınmış yok yeni kapakmış bunlarlada uğraşmayız en azından.

  12. 1300 amperlik htc desire z bataryamı 3500 amp lik yüksek performanslı bataryayla değiştirdim sadece 30lira gibi bi rakama çinden(DX) aldım bu bataryayı da oralardan daha ucuza maal edebilirsiniz 73’s

  13. spybot Nickli Üyeden Alıntı
    Akü taksalardı..

    Yakında onuda çıkarırlar, ileriki zamanlarda, cep telefonların şarjı 1 saat gidecek ve yanında mini akü verecekler şaka gib değilmi ama gerçek olma ihtimali çok yüksek, baksanıza telefonlarda işlemci çekirden sayısı yükseldikce, batarya süresi kısalıyor

    Çekirdeksiz Telefon 5 yada 6 gün
    Tek çekirdekli telefon 1 yada 2 gün
    Çift çekirdekli Telefon 6 saat yada 16 saat
    4 Çekirdekli telefon 4 saat yada 10 saat
    s4 4×4 (nasıl bir işlemciyse artık)çekirdekli telefon 3 saat yada 6 saat

    Bu işte bir terslik yokmu, yanlışım varsa düzeltin…

  14. Okuduğunuzu da mı anlayamıyorsunuz? “Güç altında” demek oyun oynarken ek 2 saat 15 dakika demektir. Sen normal kullanırsan o ek süre 1 güne de çıkar. Yazık yav!

  15. 1 gerçekten boş bakıyo bunların çoğu 🙂

    “Okuduğunuzu da mı anlayamıyorsunuz? “Güç altında” demek oyun oynarken ek 2 saat 15 dakika demektir. Sen normal kullanırsan o ek süre 1 güne de çıkar. Yazık yav!”

  16. Bunu alacağıma orjinal yedek pil alırım. Şarjı bitince yedeğini takar kullanırım. Hem telefon kalınlaşmaz hemde daha ucuza gelir. Hiç kafa yok millette ya

  17. SerdarGokcen Nickli Üyeden Alıntı
    S4’üm olsa alırdım. Günün yarısı telefon ile geçiyor… Alıp almayanı sorgulayanlar da var ya şaşıyorum doğrusu. Kim ne isterse alır… Parasıyla değil mi?

    Tabii ki, kim ne isterse alır. Ancak şöyle bir durum da var, biz o arkadaşın parasını çöpe atmamasını istiyor ve tavsiye ediyoruz. Alıp almamak yine o kullanıcının kendisinde..

  18. Bunun yerine 2. batarya almak daha iyi bir çözüm. Hem daha az ödemiş olursunuz hem de olası bir şarj etme durumunda cihaza bağlı kalmazsınız.

  19. 89.50 Dolarlık fiyat etiketine sahip olan bataryanın, arka kapağı kalınlaştırdığını da hatırlatalım.

    e ne anladık biz bu işten yav?
    telefonun üzerinde ucube gibi duracaksa!
    bedava bile verse hamile kadın görüntülü bir telefonu kim kullanmak ister ki?

  20. çok ama çok kaba hale getiriyor bu ürünler cihazı benim tavsiyem sitede incelemiş olduğum harici şarj cihazı olacaktır hem küçük hem başarılı

  21. bende nokia x1 var şarjı bir hafta gidiyor yanında ipod touch aldım al sana akıllı telefon işte ipod sarjı da uzun gidiyor hemde.

  22. Bence orjinal bataryadan şaşmamak lazım çok ihtiyaç duyulursa orjinal ikinci bir batarya bence daha uygun olur çünkü telefon cebinizde alev alsa hak arayamazsınız.

  23. 5500 mAh bu koreliler çıldırmış kac saatte dolar batarya benim laptop bile okadar değil Allah akıl fikir versin yeni bir özellik çıkaramayınca bataryayla uğraşıyorlar en iyi telefon sana yakışandır sürekli çıkar kaşı gözü değiştirilir ama özü hep aynı insan kazıklama

  24. 2:15 tam yuk modundan diyor anlamanizmi kıt. Yani hic durmadan +2:15 saat tam parlak ekran ile islemci full calisirken oyun oynayabilirsin diyo. Ama ben oyun oynamiyorum telefon oylece duruyo diyosanda oylece artik 2 katindan fazla durabilir diyo

  25. batarya için 170 tl verıp kulanacak arkadaşları merak eden arkadaşım,günde bir pakt sigaraya 6 tl verilirken,hemde hergun,almış olduğun telefona birdefaya mahsus 170 tl vermek gayet normaldir,50-60milyara araba alıyorsun gidip üste para verıp modilfiye yaptırıyorsun,parası olan alır

  26. ya bu samsung ta güzel telefon çıkarıyorda bu şarj meselesine bi türlü bi çozüm bulamadı ben s4 aldım ve herşeyi orjinal 3 ay olmadı şuan bataryası şişmiş bu ne dengesizliktir insan biraz kaliteli bişey yapar bu telefona, şahsen ben bu bataryayada güvenmem ve telefonuma takmam ….

  27. Yedek batarya kullaniyorum cok super tavsiye ederim. Biri bitince oburunu takiyorum. Sarj biter bitmez imdadima digeri yetisiyor..bu arada batarya sicaga temas ederse siser. Hep cebinde tasiyanlara duyrulur..

  28. ARKADASLAR BEN BUNU BILIYORUM DOKUNMATIGI BOZUYOR TELEFON KAFAYI YIYOR BEN ARASTIRDIM SAMSUNG DA CIKARDI ORJINALINI AMA TELEFONU BOZDUGU ICIN GERI PIYASADAN CEKTI 2.BIR BATARYA ALIN KULLANIN HEMDE 14 DOLAR 30 TL GIBI

  29. BIRDE ZATEN BATARYA AMPUL GIBIDIR ZAMANI DOLDUKCA KULLANIMI AZALIR 7 AYDA YADA 10 AYDA DEGISMESI GEREKIYO GARANTI DEGISTIRIYOR GARANTILI TELEFONLARDA

Yorum yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version