Google, Pixel 6 ve Pixel 6 Pro modellerinden oluşan yeni amiral gemisini 19 Ekim’de tanıtacak. Yaklaşık 10 gün sonra ABD’de gerçekleşecek etkinlik Türkiye saatiyle akşam 20:00′a denk gelecek. Android 12 işletim sistemiyle kutudan çıkması beklenen akıllı telefonlar hakkında şimdiye kadar çoğu detayı öğrenmiştik.

Gündeme düşen yeni video, bugüne kadar eşi/benzeri pek rastlanmayan türden. YouTube kanalında 12 abonesi bulunan ve cihazın üretildiği fabrikanın işçilerinden biri olduğu tahmin edilen “Zeus Olympus” isimli kullanıcı, Pixel 6 Pro modelinin montajlanma videosunu paylaştı.

Google Pixel 6’nın fiyatı Alman perakendeci tarafından ortaya çıktı!

Google Pixel 6’nın fiyatı Alman perakendeci tarafından ortaya çıktı!

Google Pixel 6 akıllı telefonunun fiyatı Alman bir perakende mağazası tarafından ortaya çıktı. İşte cihazın mağazadaki fiyatı...

Google Pixel 6 Pro iç donanımları yakından gözüküyor

“Pixel 6 Pro assembly video” ismiyle paylaşılan video, alışılageldik cihaz sökme görüntülerinden biraz farklı. Zeus Olympus, kameranın karşısında konuşarak eşzamanlı bir şekilde telefonu birleştirmiyor. Bunun yerine belirli anlarda kaydettiği farklı kısa videoları derlemiş gibi bir izlenim bırakıyor.

Videoda herhangi bir insan sesi de mevcut değil. Arkaya eklenen bir fon müziği eşliğinde kısa görüntüler izliyoruz. Ayrıca her saniye/dakika ekranda belirli notlar çıkıyor. Zeus Olympus, bu notlarda o an hangi işlemi yaptığıyla birlikte izleyiciye sunmak istediği ek bilgileri listeliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=b3zxb5Jpipk

Video, akıllı telefon kasasının belli başlı bağlantı noktalarının yağlanmasıyla başlıyor. Sonrasında teker teker mikrofon, hoparlör, SIM tepsisi gibi parçalar yerlerine takılıyor. Devamında UWB ve FLAM konnektörleri MLB’ye bağlama işlemi gerçekleştiriliyor. Kameralar da yuvalarına oturtulduktan sonra geriye kalan donanımların bağlantısı hallediliyor. Son olarak 5,003 mAh olduğu belirtilen bataryanın da takılmasıyla video sona eriyor.

Pixel 6 Pro montajlanma videosunun kaynağı ise henüz belli değil. Paylaşan kullanıcının, fabrikada çalışan bir işçi olduğu tahmin edilse de bunun kesin olup olmadığını bilmiyoruz. Dolayısıyla görüntülerin gerçeği yansıtmama ihtimalini de hesaba katmakta fayda var.