ABD’li şirketlerin iş birliğini bitirdiği Huawei, ortaya çıkan bilgilere göre zor günler için fazladan parça tedarik ederek fazla sayıda bileşen stokladı. Üç aylık geçici lisans sürecini doldurmasının ardından ABD’li şirketlerden parça tedarik edemeyecek olan Huawei’in; hali hazırda Qualcomm, Intel, Xilinx, Qorvo ve ARM gibi üreticiler ile olan iş birliği bitirilmiş durumda.
Analiz şirketi CLSA tarafından gelen rapora göre Huawei, fazladan siparişlerle epey bir bileşen stokladı. CLSA analistine göre Huawei’in bu satın alma işlemi, çip endüstrisine kattığı geliri yüzde 8 civarında artırdı. Ve Huawei’in piyasadan kaldırılmasının çip endüstrisi gelirinde yüzde 4’lük bir düşüşe yol açacağı belirtiliyor.
Huawei Hongmeng OS hakkında merak edilen her şey!
Huawei'nin çok uzun süredir üzerinde çalıştığı işletim sistemi Hongmeng OS, pek çok kişi tarafından merakla bekleniyor. Hongmeng OS hakkında merak edilen her şeyi derledik!Huawei 2019’da problem parça problemi yaşamayacak
Yapılan analizlere göre Huawei bu yıl içerisinde 157 milyon mobil cihazın ihtiyacını elindeki parçalarla karşılayabilir. Yani bu rakamlar Huawei’in bu yıl sonuna kadar üretim yapabileceğini gösteriyor. Ancak mevcut parça gider oranlarında artış olursa bu parçalar 2019 yılını çıkarmayabilir. Dolayısıyla Huawei üretim yapamayabilir.
Huawei’in bu durumdan bir an önce sıyrılması en büyük beklentiler arasında yer alıyor. Kendi işletim sistemini geliştirmesi gibi durumlar da Huawei’in bu konu üzerinde büyük çalışmalar yürüttüğünü gösteriyor.
ABD dünyaya sesleniyor siz bana meyve sebze satın maden satın ben size teknoloji satacam (meyve 1 lira maden 10 lira teknoloji 1000 lira)
H uawei bir yolunu bulacak
U ğraşmayacaktın donald trump
A daletsizliklere boyun eğmezse
W erecek elbet cezanızı size
E zer geçeriz sanmıştınız
İ yi ki de öyle sanmışsınız, bu sizin sonunuz olacak
Huawe-i Milliye askerleri olarak her daim arkanızdayız🤣
Araştırma ve analiz şirketi Fubon ile Strategy Analytics’e göre dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon üreticisi Huawei’in satışlarının 2019 yılı içerisinde yüzde 4 ile yüzde 24 arasında düşecek.
Uzmanlar Huawei’in sevkiyatlarının önümüzdeki altı ayda pek çok kez iptal olacağını tahmin ettiklerini ancak yaptırım şartları netleşmediğinden dolayı net sayılar veremediklerini belirtti.
ABD Ticaret Bakanlığı, ABD-Çin ticaret savaşı kapsamında geçen hafta Huawei ürünlerinin alımını yasaklamıştı. ABD’nin kararının ardından Google ve çip üreticisi SoftBank ile Qualcomm, Huawei telefonların güncellenmeyeceğini duyurmuştu.
Bu dunyanin patronu Abd kanka itaat etmek lzm yazik oldu huawei ye
Huawei bitti artık
Problem parça problemi yaşamayacak.. Yazdığınız bi okusanız..
”Yazdığınızı bi okusanız ” olmasın o
Beter ol Huwaie..
bir dünya kullanıcısı var neden beter olsun . beter olunca bizler mağdur olucaz senin başına boktan olay geldiyse hemen beter ol vsvs düsüncesi ancak kendini düşünen tipler var o sınıfa girer. bencil olma dostum. sen mutsuz olduysan telefondan herkes mustsuz olsun düşüncesi kötü. kalbini temiz tutmayı öğren .
Bu Amerika ya karşı birleşip bir ders verılmesi lazım Çin bu parçaları Japonya’dan tedarik etsin öyle bir teknolojisi var
Malesef japonya da ABD nin güdümünde aynen korede olduğu gibi
Tekrar söylüyorum; Çin’ e öyle kolay racon kesilmez… Karşılığı ağır olur..
Huawei büyük firma merak etmeyin biraz sıkıntı çeksede sonunda özgürlüğü ne kavuşacaktır.
Yaşasın Huawei kahrolsun ABD