Reklam
    Reklam
    Mobil

    iWatch’ın Uygulama Simgesi Sızdı

    Teknoloji devi Apple‘ın uzun bir süredir giyilebilir bir teknoloji üzerinde çalıştığı ve iWatch isminde olacak bu cihazı yıl sonuna doğru tanıtacağı konuşuluyordu. Apple‘ın rakiplerinden Samsung‘un da giyilebilir teknolojiye yatırım yapması ve akıllı saat Galaxy Gear‘ın popüler olmasından sonra, iWatch‘ın tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyordu.

    Geçtiğimiz gün Apple iWatch söylentileri iyice alevlendi ve iWatch‘ı yönetecek olan iOS uygulaması sızdırıldı. @framboogle isimli Twitter kullanıcısının paylaşmış olduğu görselde “Watch Utility” ve iOS 8‘de gelmesi beklenen sağlık uygulaması Healtbook‘un simgeleri görünüyor.

    Reklam
    Reklam

    İlk bakışta “Beta” sürümünü andıran bu uygulama simgelerinin, iWatch‘a ait olup olmadığı konusunda kesin bir bilgi bulunmuyor. Ancak Healtbook uygulamasının gerçek olma ihtimali iWatch’a göre daha yüksek. Çünkü Apple’ın iOS 8‘de sağlık uygulamalarına daha fazla ağrılık vereceği ve bu uygulamanın geliştirildiği raporlanmıştı.

    http://platform.twitter.com/widgets.js

    Apple‘ın CEO‘su Tim Cook‘un 2014 yılında büyük planlarımız var sözü akıllara geldiğinde, firmanın hali hazır cihazlarının bir sonraki nesillerinden çok yeni cihazlar ile kullanıcıların karşısına çıkacağı düşünülüyor. Bakalım Apple, yıl sonuna doğru giyilebilir teknoloji işine girecek mi?

    :: iWatch’tan beklentileriniz neler?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    11 Yorum

    1. Cybokron

      Ve gördüğüm kadarıyla tahminlerim tuttu. Iwatch bileklik gibi değil saat şeklinde olacak. Home tuşu sağ tarafta veya ekrana 2 kez tıklandığında açılacak.

      Uygulama simgesine dikkatli bakın.

      Fakat bu fake de olabilir. Apple icon tasarımına ters bir tasarım. Çünkü sade ve vektörel değil. Apple iPhone da vektörel tasarım kullanıyor. Bu da ikonun fake olduğun bir kanıtı olabilir. Zaten resimden ufaltildigi belli oluyor.

    2. SDN Okuru

      fake bu ikon boyutları eşit değil

    3. SDN Okuru

      Icon sahte vektörel değil çünkü

    4. SDN Okuru

      Sahte, cihaz jailbreak yapılmış bi kere, ondan sonra ben de yaparım yani

    5. SDN Okuru

      hayır biz böyle bişey yapmadık yanlış bilgi

    6. SDN Okuru

      iWatch’da touch id olacak mı acaba 😀

    7. SDN Okuru

      Galaxy s3 ve s4 lerdeki titresim den memnun olmayan varmi. Mesela ben hissetmiyorum cebimde.

    8. SDN Okuru

      bence haklısın apple tasarımlarına uymuyor ikonlar

    9. selcukpnar

      İphone alan herkes bence bu saati alacaktır. Fiyatı uygun, pil süresi iyi ve şık bir tasarımı olursa çok iyi olur.

    10. SDN Okuru

      Tim Cook büyük planlar derken büyük iphondan bahsetmiştir:):):)

    Diğer yorumları gör (10) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap