Reklam
    Reklam
    Akıllı Telefon

    LG’den katlanabilir telefon mu geliyor?

    LG, açıldığında tablete dönüşen katlanabilir akıllı telefon için gerçekleştirdiği patent başvurusu ile dikkatleri üzerine çekmiş durumda.
    LG

    LG, açıldığında tablete dönüşen katlanabilir akıllı telefon için gerçekleştirdiği patent başvurusu ile dikkatleri üzerine çekmiş durumda.

    LG tablete dönüşebilen akıllı telefon geliştiriyor!

    Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü’ne yapılan patent başvurusu, potansiyel bir katlanabilir hibrit tablet ve telefon cihazına işaret ediyor. Açıklamada cihaz, “yarısından katlanabilir esnek ekranlı mobil telefon” olarak tanımlanmakta. Başvurunun Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirildiğini ve 12 Ocak 2018 tarihinde yayınlandığını belirtelim. Ek olarak, tasarım patenti potansiyel akıllı telefonun iki farklı versiyonunu gösteriyor.

    Reklam
    Reklam

    İlk model arka panelinde kamera bileşeni olan bir katlanabilir telefonken katlandığında ön ekranda saat gibi bilgiler gösterebiliyor. İkinci model de benzer gözükürken katlandığında arka kapak bir tarafa itilerek ön sağ tarafta şeffaf bir bölüm ortaya çıkıyor. Bu kenar çubuğu olarak nitelendirebileceğimiz bölüm saat ve bildirimler göstermek için kullanılabilir. Bu cihazın arka tarafında da kamera modülü yer alıyor.

    Reklam
    Reklam

    Şu an için LG’nin böyle bir cihaz geliştirdiği konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor. Alınan patentlere bakılırsa ileriki dönemde katlanabilir akıllı telefonlar konusunda bolca konuşacağız.

    :: Bu patent hakkında ne düşünüyorsunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    1 Yorum

    Yorum Yap Yorum Yap

    Yorum Yaz

    SDN Network
    Mobil Versiyondan Çıkış Yap