Reklam
    Reklam
    Akıllı Telefon

    LG Velvet 2 ile bizi neler bekliyor?

    Telefon piyasasında tekrar pazar payı elde etmek isteyen LG, geçtiğimiz yıl 2 farklı model ile karşımıza çıktı. Şirketin yeni modeli olan LG Velvet 2 özellikleri belli olmaya başladı.

    Akıllı telefon piyasasında tekrar kendini göstermek isteyen şirket, 2020’de Velvet ve Wing modelleriyle kullanıcıların karşısına çıktı. Kullanıcıların yorumlarını dikkate alan LG, Velvet 2 için çalışmalara başladı. Yeni modelin özellikleri belli olmaya başladı.

    LG Velvet 2 özellikleri belli olmaya başladı

    Gücünü Qualcomm Snapdragon 765G işlemciden alan LG Velvet, performans konusunda rakiplerinin gerisinde kaldı. Bu sebepten dolayı şirketin bir sonraki model için yüzde 15 performans artışıyla karşımıza çıkan Snapdragon 768G işlemci kullanması bekleniyor.

    Reklam
    Reklam

    Yalnızca 7.9 mm olan kalınlığa sahip olması nedeniyle birçok kişi tarafından beğenilen LG Velvet, ne yazık ki yüksek tazeleme oranına sahip değil. Şirket, yeni model ile birlikte 90 Hz veya 120 Hz tazeleme oranına sahip ekran ile karşımıza çıkacak.

    18W hızlı şarj desteği bazı kullanıcılar için yeterli değil. Bu sebepten dolayı LG Velvet 2 modelinin 30W veya üstü hızlı şarj telnolojisini destekleyeceği söylentiler arasında yer alıyor.

    Reklam
    Reklam

    Kamera performansı olarak beklentinin altında kalan LG modelleri şirketin eleştiriye maruz kalmasına sebep oldu. LG Velvet, küçük sensör boyutu nedeniyle düşük ışık performansı konusunda beklentileri karşılayamıyordu. Şirketin LG Velvet 2 ile birlikte daha büyük sensör boyutlarına sahip kamera dizilimi kullanması bekleniyor.

    Ayrıca yeni modelin LG Velvet ile aynı fiyat etiketine sahip olacağı söyleniyor. İyi bir kullanım deneyimi ile karşımıza çıkacağı düşünülen LG Velvet 2, 600 dolar olacak.

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    7 Yorum

    1. Teknoloji Dostu

      750 dolar verip iPhone almak daha mantıklı

    2. Teknoloji Dostu

      Bak lg telefonuna Snapdragon 865, Sony IMX766 50 Mp’lik kamera koy ki telofonunu almak için sebebim olsun

    3. Teknoloji Dostu

      LG nin telefonlarını kalite ve destek yönünden yetersiz buluyorum

    4. Teknoloji Dostu

      Puhhhaa ha hala LG telefon mu cikariyor..

    5. Teknoloji Dostu

      Pehlivan lg 5 h840 kullanıyorum aldığıma pışman oldum birde lg mı tövbe bir daha kulanmam lg cevabınızı bekliyorum

      1. Teknoloji Dostu

        Neden ben g5 ten cok memnunum

    6. Teknoloji Dostu

      LG mükemmel modellerle anılmaya başlandı, Ancak gerçekten efsane ötesi telefonlar üretmeye başladı

    Diğer yorumları gör (6) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap