Son olarak, Illinois Northwestern Üniversitesi küresel bir kabuk içerisinde tasarladıkları yaşam alanı ile finale kaldılar.
Son aşama olarak finale kalan 5 takım, projelerinin üçte birlik kısmını 3 boyutlu yazıcılar ile oluşturmak zorundalar. NASA‘da yönetici olarak görev yapan Monsi Roman açıklamasında, “Farklı takım gruplarının kendilerine özgü tasarımlarıyla oluşturdukları başarıyı görmekten heyecan duyuyoruz. Onlar sadece yapıları tasarlamıyorlar, uzay araştırmacılarımızın diğer gezegenlerde yaşamak ve çalışmak için ihtiyaç duydukları yaşam koşullarına izin veriyorlar.” dedi.
Miraba dünyalı ben marsli nasisin bakalim
Mars’a gidiyor muyuz gençler? Bu arada içerik bayağı iyi olmuş, ellerimize sağlık.
Güzelim dünya insanların ruhu yok oldukça senide yok ediyoruz. Sonra da kendi iç dünyamız gibi yeşili ırmağı çiçeği böceği olmayan kurak yerlere göç etmeyi planlıyoruz resmen acınacak haldeyiz Yok oluyoruz. Organik yiyecekten bahsedenler hapların esiri olacak son kendi kendine karar alabilen insan türü olarak tarihe gömüleceğiz Mars’a şimdi zenginler gidebilecek sonra fakirler dünya kendini yenilediğinde omlar dönecek fakirler Mars çölünde cehennemi yaşayacak.
dünya gibi bir gezegeni bırakıp marsa gitmek 😀 bu mal amerikadan kurtulmamız lazım dünyayı sömürdüğü yetmedi şimdi de marsa el attı
İçerik güzel arada böyle değişik bilgileri görmekte lazım
La saf olmayin ne marsi yiyorlar milleti işte bikere bile gitmislikleri varmi acaba ful gosteris ve laftan ibaret.
Birinci olan videoda neden yakıttan bahsedilmemiş yada ben anlamadım. Robotun enerji kaynağı nedir ve ne kadar süre kullanılabilir?