Bu kez farklı bir video ile karşınızdayız. 2018 yılında ‘Shell’de Kadın Enerjisi‘ istihdam projesini başlatan Shell, çeşitliliğin gücüne inanıyor ve kadınlara da iş olanağı yaratarak ekonomik ve sosyal gelişime katkı sağlıyor. Ayrıca ‘Mesleğin kadını erkeği olur mu?’ sorusu da net bir şekilde yanıtlanıyor. Biz de Shell’de Kadın Enerjisi rüzgarın kapılmak için Yeniköy’de bir Shell istasyonuna gittik ve olan biteni sizlere bu keyifli vLog’da anlattık.
Mesleğin, kadını erkeği olur mu!
Yeniköy’deki Shell istasyonuna gittik ve “Mesleğin kadını erkeği olmaz” diyen müthiş çalışanlarla sohbet ettik.
Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu keyifli vLog ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…
Shell’de Kadın Enerjisi 2 yaşında
Başta da söylediğimiz kadın istihdamına katkı sağlamak için 2018 yılında harekete geçen Shell, Kadın Enerjisi projesini başlattı. 2 yılda 2.300 kadın çalışana istihdam sağlandı. 2023 yılına kadar hedef ise 5.000 kadını istihdam etmek.
Yapılan açıklamalara göre, Shell’de Kadın Enerjisi istasyonlardaki hizmet kalitesini de olumlu yönde etkiledi. Yapılan araştırmalar kapsamında müşteri memnuniyetinin yüzde 3 oranında arttığı gözlemlendi.
Shell’de Kadın Enerjisi başvuru işlemi nasıl yapılıyor?
Shell’de çalışmak isteyen kadın adaylar, başvurularını her ilde yer alan İŞKUR İl Müdürlüklerine yapabiliyor. Adayların işe alım süreçleri İŞKUR iş ve meslek danışmanları aracılığıyla gerçekleştiriliyor. İŞKUR’a yapılan başvurulardan sonra işe kabul edilen adaylar, alanında deneyimli Shell Eğitim ekipleri tarafından eğitiliyor. Sınıf ve işbaşı eğitimlerini tamamlayan adaylar Türkiye çapındaki Shell & Turcas istasyonlarında görev alıyor.
Başvurular istasyonlardan ve kariyer.net üzerinden de yapılabiliyor.
Proje Shell&Turcas’ın faaliyet gösterdiği tüm illerde yürütülüyor.
Böyle ise bir kaç yol yol içinde erkek iş bulamayacak ben iki aydan iş ariyorum her yerde lafın istiyorlar
Is bulamaman normal konusmanda yazman gibiyse zaten is arama sen bulamazsin.