Reklam
    Reklam
    Oyun

    Star Wars: The Old Republic’in Çıkış Tarihi

    MMORPG türünün en iyi örneklerinden biri olmaya hazırlanan Star Wars: The Old Republic, BioWare tarafından geliştiriliyor.

    Çoğu kişinin düşündüğü çıkış tarihi ise bugünden itibaren geçersiz kılındı. Çünkü BioWare, The Old Republic’in bu yıl bitmeden piyasaya merhaba diyeceğini açıkladı.

    Reklam
    Reklam

    22 Aralık oyunun Avrupa çıkış tarihi olarak açıklandı. Bu tarihte Avrupa’da olan oyun 20 Aralık’ta Amerika’da çoktan rafları süslemiş olacak. Sadece 2 gün daha bekleyeceğiz.

    Ayrıca oyunu ilk oynadığımızda 30 günlük bir süremizin olacağı söylendi. Bu 30 günün ardından eğer oyunu beğenmiş ve oynamaya devam etmek istiyorsak aşağıdaki üyeliklerden birini tercih etmek zorundayız.

    Reklam
    Reklam

    – 1 aylık üyelik: $14.99
    – 3 aylık üyelik: $41.97 (3 ay süresince her ay 13.99 dolar ödeyebilirsiniz)
    – 6 aylık üyelik: $77.94 (6 ay süresince her ay 12.99 dolar ödeyebilirsiniz)

    :: The Old Republic’i oynamayı düşünüyor musunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    4 Yorum

    1. SDN Okuru

      World Of Warcraft’ın cılkı çıktıktan sonra WoW’dan ayrılanların dört gözle beklediği oyunlardan biri, Guild Wars 2’nin henüz Çıkmamasıda StarWars için Olumlu bir etken olucak sanırım.

    2. SDN Okuru

      uzun zamandir bekliyorum ciksa da oynasak artik.

    3. SDN Okuru

      siz mario yu bile bitiremezsiniz bırkaın old republici de hahhaha

    Diğer yorumları gör (3) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap