Reklam

Tesla Cybertruck, ATV, Roadster & Semi sergilendi!

3
Reklam

Tesla, Batarya Günü olarak adlandırılan etkinlikte yeni Tesla Cybertruck, ATV, Roadster & Semi araçlarını sergiledi. Hissedarlar toplantısından önce sergilenmek ve araçları tanıtmak amacıyla bir alan hazırlandı. İşte o alanın fotoğrafları ve toplantıdan önemli konu başlıkları:

Tesla Model S Plaid 2021 yılında geliyor!

Sergi alanından detaylar ve fotoğraflar

Her Tesla hissedarlar toplantısında olduğu gibi Batarya Günü toplantısında da yeni araçların prototiplerini sergiledi. Sergide en çok dikkat çeken araç tahmin edebileceğiniz üzere Cybertruck oldu.

Tesla gelecek yıl kullanıcıların istediği yere kendi kendine gidebilen araçları görmenin mümkün olacağı aktarıldı.  Bu araçların otonom teknolojisine sahip olacağını müjdeleyen  Elon Musk, şu an trafik ışıkları üzerine çalıştıklarını söyledi. Aynı zamanda, Tesla araçlarının uydu ve kameraları kullanılarak daha otoparka gitmeden hangi bölümün dolu olup olmadığını belirleyen bir sistemin de güncelleme ile birlikte geleceğini aktardı.

Reklam

Musk, ayrıca araçların 8 adet gelişmiş kamerasının bulunduğunu ve gelecek yıl eklenecek güncellemeyle kullanıcıların araçlarını 3B olarak sanallaştırabileceğini de ekledi. Bu özellikler tüm yıllara ait Tesla modelleri için geçerli olacak.

İşte Tesla Cybertruck prototipi böyle görünüyor

tesla-cybertruck-otoparkta-sergilendi-atv-roadster-semi

Elon Musk etkinliğin bir fotoğrafını paylaştı

Yapılan paylaşıma insanların tepkisi de gecikmedi:

Çoğu kişinin araçları beğenmesine karşılık ilginç ve komik tepkiler gelmeye devam ediyor. İşte bunlardan bazıları:

-Sanal gerçeklik tercih edenler için.

 

-Yeni Cybertruck aracımı satın aldım.

3 Yorum

Yorum yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version