Reklam
    Reklam
    Teknoloji Haberleri

    VHS Kaset Yüzünden Tutuklandı!

    Birçok kişinin mutlaka çocukken kütüphaneden kiraladığı kitabı geriye götürmediği veya kiraladığı bir filmi iade etmediği olmuştur. Ancak nispeten masum olarak nitelendirebileceğimiz bu olaylar genellikle cezasız kalır. Haberimize konu olan olayda ise durum biraz daha farklı sonuçlanıyor.

    14 yıl önceki kiralama yüzünden gözaltı!

    ABD’nin Kuzey Karolina eyaletinde yaşayan James Meyers, 14 yıl önce kiraladığı Freddy Got Fingered filminin VHS kasetini iade etmediği için polis tarafından durduruldu ve göz altına alındı. Polis tarafından kiralama şartlarını yerine getirmediği suçlamasıyla cezalandırılan adam, 200 dolar para cezasına çarptırıldı. 

    Reklam
    Reklam

    Yaşadığı durumu anlatan Meyers, kızını okula götürdüğü sırada polis tarafından durdurulmuş. Ehliyet kontrolünün ardından polis memuru “Bunu size nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ancak 2002 yılından kalma bir durum söz konusu. Görünüşe bakılırsa ‘Freddy Got Fingered’ isimli bir filmi kiralamış ve geri götürmemişsiniz” sözleriyle durumu anlatmış.

    Bu sözler karşısında Meyers her ne kadar polisin şaka yaptığını düşünse de durumun kısa bir süre sonra durumun gerçek olduğunu anlamış.

    Reklam
    Reklam

    :: Sizin başınıza böyle bir olay gelseydi ne düşünürdünüz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    18 Yorum

    1. SDN Okuru

      Vay be müthiş bir olay hemde 14 yıl önce.. birde bize bakıyorum teeeeeey teeey bırak kasedi dava bile olmazdı 🙂

    2. SDN Okuru

      200$ az bence. Günlük kira bedeli hesaplanıp ödetilmeliydi kiraladığı yere. 😀

    3. SDN Okuru

      Ülkemizde Kemalist zihniyet oldugu müddetce adalet beklemek zor

    4. SDN Okuru

      eskiden alınıpta cdlerimi geri vermeyenlere duyurulur. Gerçi cdyi takacak cihaz kalmadı neredeyse, vhs'i ise bulmak imkansız olmuştur neredeyse.

    5. SDN Okuru

      Durumun kısa bir süre sonra durumun anlatım bozukluğu var..

    6. SDN Okuru

      Biz hırsızlara ödül veririz, onlar ise bir kasetin peşine düşerler… Sonra da bizimkiler memleket neden gelişmiyor diye kahve köşelerinde kara kara düşünürler…

    7. SDN Okuru

      Hasbi rabbi bu ne kadar talihsizlik….

    8. SDN Okuru

      6 ay oldu tüketici hakem heyetine başvurum sonuçlanmadı, 500 tl vergiyi alıpta vatandaşın hakkını savunmayan devlet veya taşeronları ne işe yarar

    9. SDN Okuru

      neden bizde olmuyor böyle olaylar hepsinin suçlusu cehapedir akape yi başa getirmediler ülke ne halde tecavüzcüler kol geziyor.

    10. SDN Okuru

      Ülkemizde Kemalist zihniyet oldugu müddetce adalet beklemek zor. Bunu yazana katılıyorum , Bunlar Terörden bile tehlikeli Memleket i geriye götürmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

    11. SDN Okuru

      Verdiğimiz her şehitde şuan ihtidara oy verenlerin kanı vardır.

    Diğer yorumları gör (17) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap