Vodafone da Xperia Z Satışına Başladı
Vodafone Türkiye, Sony’nin toza ve suya dayanıklı akıllı telefonu Xperia Z’yi 8 Nisan itibariyle aboneleriyle buluşturuyor. Red abonelerine sunulan avatantaj ile Sony Xperia Z, ayda tarifeye ek 29 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Vodafone Türkiye, Sony’nin toza ve suya dayanıklı akıllı telefonu Xperia Z’yi 8 Nisan itibariyle aboneleriyle buluşturuyor. Red abonelerine sunulan avatantaj ile Sony Xperia Z, ayda tarifeye ek 29 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.
1849 TL‘lik bir fiyatla Sony Türkiye tarafından satışa sunulan ürün, operatörlerde de benzer fiyatlara satışa çıkmış durumda. Xperia Z’nin, HTC One ve Galaxy S4‘ten daha uygun fiyata pazara girdiğini görüyoruz.

Akıllı telefonda Sony‘nin en iyisi olarak nitelendirilen Xperia Z, 1.5 GHz hızında çalışan SnapdragonS4 Pro dört çekirdekli işlemci, Adreno 320 GPU‘su ve 2 GB RAM, cihaza üst seviye bir performans sunuyor.
Toza ve suya dayanıklı Xperia Z, Full HD ekranı, 13 megapiksellik akıllı telefonlar için dünyanın ilk HDR video özelliğine ve Exmor RS sensörüne sahip kamerası ve 7,9 mm’lik ince gövdesi ile dikkat çekiyor.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (34)
ben xperia almayi dûşünüyorum yorumlar beni tatmin etti
ben xperia almayi dûşünüyorum yorumlar beni tatmin etti
Bu yelefonu aldim. Ve bir gun havuzda yuzdum havuzdan ciktigimda herkes bana bakti ama sony e guvencem sonsuz ...
kessinlikle tavsiye ederim mükemmel bir aygıt
Tolga bey size bir şey sormak istiyorum Xperia z nasıl RESTART hangi tuşlarla yapılır acil cvb yazabilirmisiniz
YA BAZILARI KULLANMADAAN KULAKTAN DOLMA BİLGİLERLE YORUM YAPIYOR ... HARİKA BİR TEL. SÜPER TELEFON DEVRİ Z İLE BAŞLADI..
Vodafone çok geç kaldın dostum Turkcell'e geçtim bile
Bu işlemciyi kullanmadan sallayan sony düşmanları kullanında birde ondan sonra konuşunn sony daha çok çatlacak bu sene siziiiiii
biliçsiz bayanlar alırmışmış sanırsın bunu yazan adam dünyada telefon otoritesi anca bikbik konuşun, yahu bir telefondan ne istersin tasarım ve işini görecek bir donanım banane kardeşim bir önceki nesil işlemciymiş vs vs S2 dediğin aletin çalıştırmadığı oyun uygulama vs vs var mı ? boşboş konuşmayın teknoloji erezyonu yapmayın.
ben iphone kullanıcısıydım xperia z yi görene kadar 5 sene iphone kullandım 3 3s 4 4s ma artık yeter ksısıtlı telefon kullanmaktan bıktım xperia z aldımhemenhemen 3 gün aldım vallahi çok güzel süper bi telefon hastası oldum gercekten şimdi iphone elime aldığım zaman oyuncak gibi geliyo samsung zaten hiç hiç kullanmadım kullanmamda plastik telefon arkadaşım galaxy s3 aldı 10 gün sonra düşürdü ekran gitti 600 tl verdi bence SONY ZPERİA Z İLE TARİH YAZDI ŞUAN ELİMDE SÜPERİ BİŞEY