Web Siteniz Nasıl Olmalı?
24 Ağustos 2008 Pazar 21:00
Bir internet sitesi açmak, arkadaş sohbetlerinde kolay bir iş gibi görünse de, işe koyulduğunuzda sonsuz seçenekler nedeniyle bunaltan bir uğraştır. İlgilendiğiniz, iyi olduğunu düşündüğünüz bir alanda internet sitesi kurmak ve istatistikleri tavan yaptırmak istiyorsunuz. O halde Sunguralp Kızılkurt tarafından hazırlanan sıfırdan ve web sitesi açmak için rehber niteliğindeki araştırma yazısına mutlaka göz atın.
Yazan: Sunguralp Kızılkurt
SDN – http:/shiftdelete.net

yazarVolkan Bilgin
14 yıldır profosyonel olarak bilişim sektöründe çalışan Volkan tam bir teknoloji meraklısı, sinema tutkunu, oyun bağımlısı. Bir çok teknolojinin çıkışına şahitlik eden Volkan ayrıca müzik, resim ve heykelle de uğraşıyor.
Yazarın diğer haberlerine ulaşmak için tıklayın.
Yeni ! ShiftDelete.Net ya da SDN Forum hesabınız ile yorum yaparak yorumlarınızın rumuzunuz ile yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Giriş için tıklayın.
" Web Siteniz Nasıl Olmalı? konulu haberimizde ShiftDelete.Net olarak sizlere Web Siteniz Nasıl Olmalı? ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik. Hemen yukarıda Web Siteniz Nasıl Olmalı? ile ilgili yorum ve görüşleri inceleyerek sizlerde yorum bırakabilirsiniz. "